Ultima oră
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă

EXCLUSIV | Dinamo a cerut amânarea meciului cu Sporting, din EHF European League. Prima reacţie a comandandului clubului: "Avem cinci cazuri de coronavirus"

Handbal Publicat pe 16 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19516237/1/ionut-popa.jpg

Partida Dinamo - Sporting Lisabona, din EHF European League e în pericol, după ce în cadrul lotului roş-albilor au fost depistate cinci cazuri de coronavirus, dintre care trei în rândul jucătorilor.

Portarul Andrei Lazăr, extrema dreapta Răzvan Gavriloaia şi interul Jakov Vrankovic sunt cei care s-au infectat cu COVID-19, iar noul preşedinte al CS Dinamo, Ionuţ Popa, a dezvăluit la Look Sport LIVE că a cerut deja amânarea partidei cu Sporting, ce urma să fie transmisă în direct de Look Sport.

EHF le-a cerut dinamoviştilor să efectueze o nouă rundă de teste, iar o decizie privind amânarea va fi luată abia după sosirea rezultatelor.

"Mi-aş fi dorit să încep mandatul în alte condiţii, având în vedere contextul epidemiologic. E o perioadă foarte complicată şi doar prin măsuri foarte bine calculate o putem traversa.

La ultima testare am primit cinci cazuri pozitive. Îl aveam pe Vrankovic, care a acuzat simptome după turneul de la Sfântu Gheorghe şi atunci am decis testarea întregului lot.

Din păcate avem probleme de lot acum.

Astăzi am transmis către EHF o solicitare de amânare. Ei ne-au solictat să efectuăm o nouă testare PCR, pentru a identifica noi cazuri de coronavirus. Ulterior se va lua o decizie, după ce le comunicăm rezultatele.

Nu am dorit neapărat să amânăm, nu asta doreau sportivii, dar a fost o decizie luată de comun acord cu staff-ul echipei pentru că acest virus se poate transmite extrem de rapid şi nu ştim care e situaţia celorlalţi jucători"
, a declarat Ionuţ Popa, preşedintele CS Dinamo la Look Sport LIVE.


 Meciul cu Sporting CP e programat deocamdată să aibă loc loc în 20 octombrie, de la ora 19.45.

Programul complet al meciurilor formaţiei dinamoviste este: cu Sporting CP (acasă, 20 octombrie), cu IFK Kristianstad (deplasare, 27 octombrie), cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele