Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Dinamo, la un pas de un supertransfer! Motivul incredibil pentru care a picat înţelegerea

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20100690/1/hugo3.jpg

Dinamo a fost la un pas să realizeze un transfer, care ar fi putut să îi rezolve problemele din ofensivă din acest sezon.

Cu doar 25 de goluri în 28 de etape din Casa Liga 1, ”câinii roşii” au fost aproape să obţină semnătura unui atacant portughez, care s-a numărat printre golgheterii Stelei Roşii Belgrad, după cum ne-a confirmat, în exclusivitate, chiar managerul sportiv din Ştefan cel Mare, Mario Nicolae.

Atacantul şi-ar fi dat acceptul verbal să vină la Dinamo, însă când a aflat de problemele financiare cu care se confruntă clubul s-a răzgândit, conform spuselor oficialului dinamovist.   

”Am mai fi vrut să mai aducem jucători, dar suntem refuzaţi din cauza problemelor pe care le avem. Sunt jucători care spun că vin, iar după aceea nu mai vin. Se interesează de club şi află situaţia.

A fost vorba să aducem un atacant portughez, care a fost golgheter la Steaua Roşie Belgrad. Îşi dăduse acordul să vină, dar s-a interesat de ce se întâmplă la Dinamo şi nu a mai vrut să vină. A vorbit cu alţi jucători care joacă în România.”, a declarat Mario Nicolae pentru Look Sport Live.

Conform surselor www.looksport.ro, atacantul cu care Dinamo s-a aflat în tratative avansate este Hugo Vieira. Vârful de 32 de ani şi 1.78 metri, născut la Barcelos din Portugalia, este liber de contract de la 1 februarie 2021 şi a jucat ultima oară pentru Hokkaido Consadole Sapporo, formaţie din prima ligă japoneză.

În sezonul 2015-2016, Vieira a câştigat titlul de campion în Serbia cu Steaua Roşie Belgrad, fiind al doilea golgheter al echipei şi al campionatului sârb, cu 20 de goluri în 33 de meciuri, după Aleksandar Katai, cu care a fost coleg de echipă şi care a marcat cu un gol mai mult decât el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele