Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

EXCLUSIV | Dinamo nu renunţă la gândurile de play-off. Iulian Miu: "E greu de înţeles cum mai pot să se concentreze"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19942881/2/cip-3130a.jpg

Dinamo a legat două victorii în Liga 1, după 1-0 în deplasare cu UTA Arad, în etapa a 20-a, meci transmis pe Look Sport+. ‘Roş-albii’ sunt aproape de zona play-off-ului, dar urmează două derby-uri, cu FCSB şi Universitatea Craiova. La emisiunea ‘Look Sport Live’ de la Look Sport+, Iulian Miu s-a declarat impresionat de jocul lui Dinamo, având în vedere problemele financiare cu care se confruntă clubul.

Dinamo ocupă locul 9 în clasament, la trei puncte de ocupanta ultimului loc de play-off, Chindia Târgovişte, care joacă în această seară cu CFR Cluj, în direct pe Look Sport, de la ora 20:00.

La Arad, Dinamo a avut un meci foarte greu, pe un teren aproape impracticabil. Au fost puţine ocazii clare de gol, iar Dinamo a făcut diferenţa printr-un penalty, transformat de către Deian Sorescu în minutul 9.

Pentru Dinamo urmează două derby-uri, în direct pe Look Sport+. Meciul Dinamo – FCSB e programat pe 3 februarie, iar partida Craiova – Dinamo se va juca pe 6 februarie.

"Eu am crezut în Dinamo şi încă mai cred, dacă există stabilitate. Dacă rămâneau jucătorii care au plecat, cred că Dinamo putea să se bată pentru cupele europene. Intra în play-off şi putea să termine între primele 3-4. Dar situaţia este aşa cum este, nimeni nu explică ce se va întâmpla cu această echipă. Dacă mai poate fi susţinută financiar, dacă îşi va lua licenţa.

Din punct de vedere sportiv, sunt într-un moment foarte bun. Pentru mine e greu de înţeles cum mai pot să se concentreze în momentul de faţă, să aibă şi rezultate. Să faci antrenamente şi să nu ştii care va fi situaţia ta pentru trei luni, să renunţi la bani, e o situaţie neplăcută. Când ai instabilitatea asta, e greu să te concentrezi. Dar ei au reuşit să treacă peste aceste probleme. Şi Jerry Gane antrenează echipa bine, au o pregătire fizică ridicată şi rezistă pe aceste terenuri grele", a spus Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua, în cadrul emisiunii 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19942881/1/iulian-miu.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele