Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Dinu Todoran, categoric cu privire la lupta din Liga 2! Cine crede că va promova direct în prima divizie şi cine va da baraj

Liga II Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20120075/1/csisk.jpg

Lupta pentru promovarea în Casa Liga 1 este una foarte disputată în Liga 2. Cele şase echipe tind să termine pe primele două locuri, dar şi poziţiile 3 şi 4 sunt importante, duc în baraj. Dinu Todoran, fostul antrenor al Slatinei, a vorbit despre acest subiect la Look Sport Live!

În opinia lui, două echipe s-au desprins, într-o oarecare măsură, în câştigătoare, din perspectiva modului în care au început play-off-ul. Este vorba de Rapid şi FC U Craiova. În ceea ce priveşte poziţiile 3 şi 4, acolo au şanse să termine CS Mioveni şi Csikszereda.

Pe Mioveni o văd la baraj, la fel şi pe Csikszereda. Pentru Craiova şi Rapid m-aş bucura să promoveze direct. Pentru fotbal m-aş bucura şi aş vrea să se întâmple asta. Sunt fani acolo, e nevoie de echipele acestea de tradiţie în Liga 1.

Două echipe echilibrate sunt Craiova şi Rapid, dar eu cred că nu va risca vreuna în meciul direct. Cred că ele vor promova de pe primele două locuri”, a declarat Dinu Todoran în platoul emisiunii Look Sport Live, de pe Look Sport+.

Cele mai importante meciuri din acest weekend, din Liga 2, sunt pe Look Sport+. Sâmbătă de la ora 11:00 se joacă Petrolul – Gloria Buzău, iar duminică se dispută Ripensia – U Cluj, tot de la 11:00. Ambele partide fac parte din play-out.

După trei etape din play-off, pe primele două locuri sunt Rapid şi FC U Craiova, cu câte 42 de puncte, urmate de CS Mioveni, 38 de puncte, Dunărea Călăraşi, 35 de puncte, Csikszereda, 33 de puncte, şi Poli Timişoara, 33 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele