Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

EXCLUSIV | Dorinel Munteanu a fost pe lista fanilor lui Dinamo: "M-a sunat cineva din DDB. M-aş fi implicat!"

Superliga Publicat pe 1 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20226714/1/mun.jpg


Dorinel Munteanu (52 de ani) a fost aproape de venirea pe banca tehnică a lui Dinamo. Fanii din Programul DDB l-au sunat pentru discuţii preliminare, dar, în cele din urmă, au mers mai întâi pe varianta Jerry Gane, apoi pe mâna lui Gigi Mulţescu şi, ulterior, a lui Duşan Uhrin.
 
Fost campion cu Oţelul, în 2011, Munti era liber de contract după experienţa nereuşită la Reşiţa şi ar fi fost dispus să revină la echipa la care s-a consacrat ca jucător, dar fanii nu au mai continuat negocierile:
 
"Dinamo m-a sunat chiar la început. Am vorbit cu cineva din DDB, dar a fost doar la nivelul discuţiei. .A fost chiar la început! Am fost sunat după ce a plecat Cosmin. Era clar că m-aş fi implicat. Dinamo nu se poate şterge, a fost prima echipă cu care am fost campion al României, au fost momente foarte frumoase. Au fost multe discuţii, dar am avut experienţe neplăcute la Chiajna şi la Reşiţa. Pentru mine cuvântul era mai important. De acum încolo nu voi mai face aşa!", a declarat Munteanu, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
"Dinamo s-a salvat in extremis, datorită jucătorilor, antrenorului, suporterilor, care au fost singuri lângă echipă. E clar că lipseşte o strategie, dar prin această salvare ar trebui ca anul care începe acum să fie total diferit de ceea ce a fost. Cine a făcut acest schimb între oamenii care au venit să preia Dinamo şi cine a preluat probabil că nu s-au înţeles. Suferă un club ca Dinamo, suferă şi fotbalul românesc.
 
Eu cred că e una dintre problemele noastre: conducătorii vor rezultate de pe o zi pe alta! E foarte simplu să te elimine pe tine ca antrenor. După ce m-au dat afară pe mine la Chiajna şi Reşiţa au mai adus doi sau trei antrenori. Cel mai tragic e că nimeni nu-şi asumă responsabiltiatea. Au mai fost discuţii şi în Liga 1, s-au încheiat la stadiul de ce proiect au pe viitor", a mai declarat cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele