Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Dorinel Munteanu nu se vede pe banca FCSB-ului: "Nu sunt compatibil cu Gigi Becali, avem gândiri diferite"

Superliga Publicat pe 1 iun 2021
mail-share icon Email

Fost jucător şi antrenor la clubul patronat de Gigi Becali, Dorinel Munteanu (52 de ani) susţine că nu mai e compatibil cu omul de afaceri din Pipera.
Recunoscut pentru rigoarea arătată în cariera de fotbalist, dar şi pentru mentalitatea nemţească preluată de-a lungul aventurilor ca antrenor, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României de seniori exclude din start posibilitatea de a mai lucra cu Gigi Becali, ştiute fiind practicile finanţatorului vicecampioanei:
 
"Nu pot să spun că nu voi mai antrena niciodată FCSB. Eu am jucat şi la Steaua Armatei, am fost antrenor şi la FCSB. Eu mă regăsesc unde am avut performanţe, adică am luat campionatul cu Steaua. Discuţiile astea nu-mi fac plăcere. Nu pot să fiu compatibil cu patronul de la FCSB, avem o gândire total diferită faţă de fotbal. Asta cu antrenorul e o poveste care s-a tot repetat la FCSB. E treaba lui ce face...Eu ajung doar în situaţia în care pot să-mi spun punctul de vedere, pentru că FCSB reprezintă România în fotbalul european şi ceea ce se întâmplă acolo cred că e o mare palmă dată suporterilor care iubesc această echipă. Sunt treburile lor interne. Aş putea să-mi dau cu părerea, dar nu e normal, pentru că intru iar în polemică. Faptul că sunt de cinci ani de zile pe locul doi, suporterii nu se gândesc puţin?", a declarat Munteanu, marţi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Dorinel Munteanu a fost antrenor la FCSB între octombrie şi decembrie 2008, perioadă în care a stat pe banca tehnică timp de doar opt meciuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele