Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul

EXCLUSIV | Dosar penal pentru Florinel Coman! Mirel Albon: "Jucătorii consideră că le este permis orice. Pot să păcălească, să nu respecte reguli"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20002131/2/rps5066.jpg

Poliţia Rutieră i-a întocmit un dosar penal lui Florinel Coman, care a fost prins circulând pe autostradă cu 165 km/oră şi fără permis de conducere valid. Din primele informaţii, fotbalistul de la FCSB are un permis obţinut în Ucraina. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, antrenorul Mirel Albon a declarat că Florinel Coman a încercat să fenteze prevederile legale din România, fiind vorba despre o chestiune de educaţie.

Coman (22 de ani) a fost oprit la kilometrul 75 pe sensul Constanţa – Bucureşti şi a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere international, potrivit Poliţiei.

Autorităţile au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Atacantul de la FCSB riscă inclusiv închisoare cu suspendare, dar va primi cel mai probabil o amendă penală.

"Un lucru foarte important şi grav: faptul că oameni din jurul fotbalului, inclusiv jucători, consideră că le este permis orice. Pot să păcălească, să nu respecte reguli. În acest context, este greu ca ei să se pregătească serios şi să-şi construiască o carieră adevărată. Ne mirăm că merg afară şi nu reuşesc. E un motiv: nu-s educaţi corespunzător să facă ceea ce trebuie să facă. Degeaba au talent sau calităţi, nu vor reuşi", a spus Mirel Albon, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20002131/1/mirel-albon.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele