Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Dragomir îl desfiinţează pe Rădoi, dar cere clemenţă pentru selecţioner: "Să-i mai dăm o şansă!" Ce jucători trebuie să cheme "obligatoriu"

Echipa nationala Publicat pe 1 apr 2021
mail-share icon Email

Armenia - România 3-2. Tricolorii se îndepărtează de obiectivul calificării la CM 2022 după doar trei meciuri jucate în grupă, iar selecţionerul Mirel Rădoi e sub presiune după o prestaţie dezazstruoasă.

Dumitru Dragomir a vorbit la Look Sport LIVE despre ultimele meciuri ale naţionalei şi nu l-a menajat deloc pe Rădoi, precizând însă că nu consideră îndepărtarea acestuia de la naţională drept o soluţie viabilă.



"Băi, nene, e om şi mai greşeşte... Şi Rădoi a mai greşit, dar ce să-i facem acum, să-l executăm? E un sport şi ăsta. Am pierdut din cauza prostiilor: şi ale fotbaliştilor, şi ale antrenorilor.

În primul rând nu ai voie să faci 5-6 schimbări la o echipă de fotbal, indiferent ce se întâmplă. Doar dacă, Doamne fereşte, intervine ceva medical.

Schimbările au fost foarte neinspirate, dar asta a fost ideea antrenorului. E om şi mai greşeşte şi el. E atâta venin în România asta, în românii noştri, încât nu merge nimic în ţara asta. Măcar fotbalul să fi mers puţin.

Nu cred că va demisiona, dar nici de dat afară nu e. Noi prea ne-am obişnuit să-i dăm afară cum greşesc. Să-i mai dăm o şansă.

Macedonia putea să ne bată şi pe noi aici. Am avut mare noroc cu portarul, cu Niţă. Altfel, Macedonia ar fi avut maxim de puncte acum. Şi Armenia putea să ne dea vreo 6. Ori jucătorii aleşi sunt falimentari şi nu au valoarea necesară, ori nu ştiu...

Când Popescu începuse să joace bine, l-a schimbat. Pe Tănase l-a schimbat. Care a fost logica!? Popescu şi Tănase trebuiau lăsaţi în teren.

Eu nu spun să i se taie capul lui Rădoi, părerea mea e să-l lase în continuare. Să-l critice cine are calitatea să-l critice, că toţi neaveniţii îşi dau cu părerea...

Obligatoriu trebuie să-l ia pe Vlădoiu la naţională, că e jucător de viteză. Şi mai aud pe unii specialişti, că Măţan e prea mic. Băi, fraţilor! Aduceţi-l că e singurul care mai face câte ceva, mai scoate om din joc, driblează. Trebuie obligatoriu aduşi Măţan şi Vlădoiu"
, a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport LIVE, pe Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

Armenia - România 3-2, filmul unui meci de tristă amintire

România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri în trei minute, în finalul jocului.

Au marcat: Sperţian '56, Haroian '86, Barseghian '89 (p) / Cicâldău '62, '72.

  • 1-0, min. 56: Sperţian a marcat pe contraatac, cu un şut de la 20 de metri, balonul fiind deviat de Toşca şi lovind bara, înainte de a intra în plasă
  • 1-1, min. 62: Bancu a trimis un balon în marginea careului de şase metri, de unde Cicâldău l-a deviat în poartă;
  • 1-2, min. 72: Bancu a centrat de pe stânga, Cicâldău a trimis cu capul spre poartă, iar Hovhannisian a deviat-o în plasă;
  • 2-2, min. 86: Haroian a deviat în poartă un şut-centrare al lui Barseghian.
  • 3-2, min. 89: Creţu l-a faultat în careu pe Sperţian şi arbitrul a dictat penalti, transformat de Barseghian.

Puşcaş a fost eliminat, cu cartonaş roşu direct, în minutul 77, pentru că a lovit un adversar cu piciorul ridicat. Meciul a avut loc la Erevan, cu peste 4.500 de spectatori în tribune. România pierde pentru prima dată în faţa Armeniei.

Echipa României: Niţă - Mogoş, Toşca, Chiricheş, Bancu - Cicâldău (Creţu '81), R. Marin - Man (Mihăilă '81), Stanciu (Fl. Tănase '73), Maxim (Keşeru '73) - Puşcaş. Selecţioner Mirel Rădoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri