Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

EXCLUSIV | "Duşmanul de moarte" care crede în proiectul Stelei: "Îi aştept în Liga 1. Cineva cu bani mulţi va investi!"

Fotbal Internațional Publicat pe 3 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20229598/1/csa-1.jpg


Promovată în Liga 2, Steaua trebuie să găsească un investitor privat pentru a putea face pasul spre Casa Liga 1, iar rivalul Victor Angelescu, patronul Rapidului, crede că militarii au toate argumentele din lume pentru a reveni în elită.
 
Angelescu se consideră un duşman al steliştilor, dar consideră că militarii au reţeta perfectă pentru a spera la performanţe în viitorul apropiat: de la un stadion nou, la o bază importantă de fani şi un nume mare în spate. Mai mult, Angelescu e convins că Steaua va găsi rapid un investitor care să o ajute să urce pe prima scenă a fotbalului românesc:
 
"Eu sunt rapidist, iar cei de la Steaua sunt aproape duşmanii noştri de moarte. Dar mă bucur pentru ei că au ajuns în Liga 2. Mă bucur pentru fotbalul românesc, nu neapărat pentru Steaua. Încet, încet, echipele de tradiţie revin în Liga 1, Liga 2. Va fi iar o Liga 2 interesantă. Sper ca Steaua să-şi rezolve problemele legale, să găsească un investitor şi să fie o forţă. Au un stadion foarte frumos, nou, la fel ca noi, o galerie foarte frumoasă. Ştie toată lumea ce înseamnă Steaua şi Rapid. Îi aşteptăm în Liga 1!
 
Părerea mea este că le va fi foarte uşor să-şi găsească un patron. Sunt convins că cineva foarte potent financiar va veni în viitorul apropiat la Steaua. Cele mai importante lucruri la orice club sunt stadionul şi baza de fani. Au un stadion foarte frumos, au o bază de fani mare şi asta sunt principalele condiţii pentru ca un investitor să vină, să facă performanţă. Echipele de tradiţie sunt cele mai importante, cineva cu foarte mulţi bani va investi la Steaua, sunt convins", a declarat Angelescu, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri