Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

EXCLUSIV | E greşită decizia luată de FCSB în cazul lui Vlad? Sabău: ”Trebuie să i se acorde încredere” / Eric: ”Chestiile ciudate la FCSB pe care nu le înţelegem... ce să comentăm?”

FCSB Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20332591/1/andrei-vlad.jpg

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB-ului, după partida din Conference League, cu Shakhter Karagandy, în urma căreia echipa a fost eliminată din competiţie. Eric de Oliveira şi Ioan Ovidiu Sabău au comentat, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+, modul în care s-a luat, brusc, o astfel de decizie.

Cei doi sunt de părere că nu trebuie să se procedeze astfel, mai ales că e vorba de un jucător tânăr şi cu potenţial. Sabău a accentuat faptul că portarii de o anumită vârstă au nevoie de multă încredere, iar Eric a scos în evidenţă faptul că Gigi Becali decide după bunul plac, iar antrenorii, în momentul de faţă Dinu Todoran, nu au ce face şi trebuie să se conformeze.

Eric: ”Chestiile ciudate la FCSB pe care nu le înţelegem... ce să comentăm? Eu mă aşteptam ca antrenorii să aibă mai multă încredere în el (n.r. – Vlad), decât patronul. E grea situaţia acolo, e afară din lot un jucător care a jucat campionatul trecut. Nu are rost să discutăm ce se întâmplă la FCSB”.

Sabău: ”Nu putem să îl comparăm pe Vlad cu alţi portari tineri din alte ţări. Portarii tineri au nevoie de încredere, să li se dea timp. E nevoie să prinzi încredere, pentru că orice greşeală se vede. Dacă nu îi mai dai încredere, nu îl laşi să apere, va face tot mai multe greşeli. Va pierde din încredere, va tremura la orice. Se gândeşte că e scos dacă greşeşte”.

Gigi Becali plănuieşte să îl dea pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova şi să îl ia la schimb pe Mirko Pigliacelli. Se pare însă că Vlad nu este deloc interesant de a ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf şi refuză transferul la Craiova. Vestea l-a enervat pe Gigi Becali, care îl va trece pe banca de rezerve.

Titular va fi Cătălin Straton, folosit foarte puţin sezonul trecut, dar de fiecare dată când a evoluat a făcut-o bine şi a avut evoluţii constante.

Becali este foarte supărat pe decizia fotbalistului său şi a anunţat că nu va mai permite să fie folosit în echipa de start a FCSB-ului.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele