Ultima oră
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme

EXCLUSIV | ”E un dezastru!”. Ce se întâmplă cu FC Hermannstadt după retrogradarea în Liga 2?

Superliga Publicat pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20230455/1/20210403154735-img-0938.jpg

FC Hermannstadt a retrogradat în Liga 2, iar Vasile Miriuţă, fost antrenor acolo, crede că la baza acestui moment au stat mai multe decizii greşite luate, de la îndepărtarea mai multor oameni din conducere, până la transferurile ratate.

În primul rând, Miriuţă consideră că plecările lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zamfir au fost nişte greşeli foarte, foarte mari, pentru că în locul lor au venit oameni mai slab pregătiţi, care nu au ştiut să gestioneze perioada grea în care avea să intre, apoi, clubul din Sibiu.

S-au făcut greşeli, fără să dau nume, s-a renunţat la Iuliu Mureşan, la Răzvan Zamfir, am fost şi eu dat afară deşi aveam rezultate bune în acel moment. Ştim cu toţii ce s-a întâmplat acolo. S-au adus jucători străini, de prin ligile trei din Europa, iar asta s-a văzut. Au fost multe, multe probleme. Şi de ordin financiar, au fost divergenţe între jucătorii români şi străini.

Chiar nu ştiu ce se va întâmpla acum, cu retrogradarea în Liga 2, ce datorii sunt acolo. E un dezastru! Era stadionul gata şi s-a retrogradat în Liga 2. S-au făcut multe greşeli”, a declarat Vasile Miriuţă la Fotbal Look, pe Look Sport +.

CS Mioveni a dat o lovitură la care puţini se aşteptau şi a promovat în Casa Liga 1! Piteştenii sunt prima divizionară care reuşesc să câştige un baraj de accedere în primul eşalon.

Formaţia lui Alexandru Pelici a trecut de Hermannstadt, graţie unei victorii în deplasare, 2-1 (0-0 în tur). Ardelenii au rămas în inferioritate numerică din minutul 6, după ce veteranul Răzvan Dâlbea a primit două cartonaşe galbene extrem de rapid. Yazalde însă a marcat în favoarea prim divizionarei.

Mioveniul a dat lovitura, prin execuţia lui Massaro, deviată în minutul 71 complet nefericit în proprie poartă de Viera. Pe final a fost eliminat şi portarul Cristiano, fiind nevoit să facă un fault în afara careului, ca urmare a unei imprudenţe comise de Scarlatache.

Cireaşa de pe tort a fost pusă de Panait, care a finalizat cu poarta goală, la capătul unui contraatac în care cei de la Mioveni au avut trei oameni singuri cu portarul Pop.

La meci au asistat aproximativ 1000 de spectatori.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele