Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Echipa din Casa Liga 1 lăudată pentru politica sa de transferuri: ”Au reţeta câştigătoare!”

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19562891/2/bhp-5009.jpg

Cătălin Munteanu a lăudat FC Botoşani pentru politica clubului de transferuri şi, mai ales, pentru ochiul bun de care moldovenii au dat dovadă în achiziţionarea jucătorilor, ceea ce le-a adus acestora profit.

Fostul mijlocaş al Stelei şi al lui Dinamo a spus că botoşănenii au reţeta câştigătoare, deoarece au confirmat la acest capitol, amintind de transferurile lui Răzvan Oaidă şi Olimpiu Moruţan la FCSB.

”Botoşani a avut ochi la jucători. A vândut pe bani buni după un an. Au plecat cei trei, despre cei care au venit în locul lor trebuie să vedem. Să vedem ce potenţial au. Botoşani a făcut treabă bună pe partea de scouting, în ultimii patru ani. Au adus jucători buni, pe care i-au dat pe bani buni, de tipul Oaidă şi Moruţan. Până acum, au reţeta câştigătoare, pentru că au confirmat.”, a declarat Cătălin Munteanu, invitat la emisiunea Fotbal Look de pe Look Sport.

Marius Croitoru a explicat modalitatea în care sunt realizate transferurile la Botoşani, ţinând cont că mutările din ultimii ani au adus un profit real pentru finanţatorul echipei, Valeriu Iftime.

”Avem o regulă clară. Cât câştigă jucătorul, atât câştigă şi impresarul. Eu hotărăsc transferurile, niciodată nu mi s-a adus un jucător. Mereu am fost întrebat. O facem bine la Botoşani. Dacă vor să se convingă, să vină la Botoşani. Eu doar am continuat doar o muncă, mă refer la domnul Heleşteanu, domnul Sfaiţer. Eu încerc să le duc munca mai departe. Încercăm să aducem jucători buni, care au fost în formă odată. După care, probabil vor face pasul la un club mai bun.", a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei câştigate de FC Botoşani, 1-2, pe terenul formaţiei Gaz Metan Mediaş.

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a opta din Casa Liga I.

Au marcat Deaconu ’58 pentru Gaz Metan şi Butean ’34 (autogol) şi Keyta ’87 pentru FC Botoşani.

În minutul 58, de la gazde a fost eliminat Ondrej Baco, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Un minut mai târziu, Ongenda, de la oaspeţi, a ratat un penalti.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele