Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

EXCLUSIV | Echipa lăudată de Radu Banciu: "Colosală, fantastică! A doua cea mai bună din Europa, după Bayer Leverkusen. Au cel mai bun mijloc"

Ligue 1 Publicat pe 14 dec 2020
mail-share icon Email
 
Radu Banciu a făcut, în emisiunea Fotbal All Inclusive de luni, o afirmaţie care i-ar putea surprinde pe mulţi. Realizatorul TV consideră că Bayer Leverkusen, liderul din Bundesliga, şi Lyon, liderul la egalitate cu Lille din Ligue 1, sunt cele mai bune echipe ale momentului în Europa. Un mare plus le oferă Radu Banciu şi oamenilor din linia de mijloc a lui OL, pe care o descrie drept "cel mai bun din Europa".
 
Victoria lui Lyon, 1-0 pe terenul lui PSG într-un meci în care prima mare ocazie a gazdelor a venit în minutele de prelungiri ale partidei, este pentru Radu Banciu dovada că echipa lui Rudi Garcia merită luată în considerare în alcătuirea topului celor mai bune echipe din Europa. Unul pe care realizatorul Look Sport+ îl vede condus de Bayer Leverkusen, liderul surprinzător din Bundesliga:
 
"Lyon a făcut-o praf tehnic şi tactic pe Paris Saint-Germain. În momentul de faţă, o spun cu un regret imens, este a doua cea mai bună echipă din Europa, după Bayer Leverkusen. Echipă extraordinară, cu un mijloc considerat cel mai bun din Europa în momentul de faţă: Aouar, Mendes, Paqueta şi Caqueret. Mendes a luat roşu la faza la care se pare că nu l-a accidentat grav pe Neymar.
 
La cum joacă Lyon, bate orice echipă în momentul de faţă. Au o echipă colosală, fantastică! Trebuie să recunoaştem că prostul nostru de Rudi Garcia face o treabă bună. Aseară PSG a avut o singură ocazie, a lui Mbappe. Lyon are o echipă fantastică, chiar dacă Rudi Garcia îl ţine pe Moussa Dembele pentru ultimele cinci minute. Nu există echipă în prima ligă din Franţa care să aibă atacant de nivelul lui Dembele. Iar el e rezerva rezervelor, pentru că prostul de Rudi Garcia îl bagă vârf fals pe Depay între Ekambi şi Kadewere. Lyon e o echipă nemaipomenită!", a punctat Banciu, în ediţia de luni a emisiunii Fotbal All Inclusive.
 
În timp ce Leverkusen conduce clasamentul din Bundesliga după 11 etape, cu 25 de puncte, unul peste Bayern Munchen şi RB Leipzig, Lyon împarte fotoliul de lider din Ligue 1 cu Lille, ambele echipe adunând 29 de puncte în primele 14 etape.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele