Ultima oră
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei

EXCLUSIV | Echipa remarcată de Ioan Ovidiu Sabău: "Sunt umili. Pot fi surpriza campionatului"

Superliga Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20399536/1/sabau.png


Învingătoare cu 2-0 în faţa celor de la Farul Constanţa
, Chindia Târgovişte începe să semene din nou cu echipa care a fost aproape să prindă play-off-ul anul trecut, iar Ioan Ovidiu Sabău are încredere că formaţia pregătită de Emil Săndoi poate fi, din nou, surpriza plăcută din Casa Liga 1.
 
După un start ceva mai lent, Săndoi a rezolvat o parte din probleme, iar Chindia a arătat foarte bine, sâmbătă, la meciul câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Farul. O demonstraţie de fotbal pragmati, una care l-a făcut pe Ioan Ovidiu Sabău să vorbească în termeni foarte frumoşi despre grupul condus de pe banca tehnică de Emil Săndoi:
 
"Anul acesta au început mai greu. Nu întotdeauna reuşeşti să faci pregătirea foarte, foarte bine. Sau ai făcut-o tare şi jucătorii nu şi-au intrat în ritm. Chindia rămâne o echipă foarte bine antrenată de Emil Săndoi. Dacă sunt conectaţi, ascultă indicaţiile, e clar că e un grup bun acolo şi jucătorii mi se par umili. Toată lumea munceşte, îşi cunosc limitele. Sigur, Chindia poate fi şi anul acesta surpriza campionatului", a declarat fostul internaţional, la Fotbal Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele