Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

EXCLUSIV | Eric de Oliveira a căzut la un acord cu Gaz Metan Mediaş. Dacă îşi revine, semnează prelungirea contractuală

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20298852/1/rps8913.jpg

Eric de Oliveira (35 de ani) are luni bune de când nu a mai jucat, din cauza unor probleme la gambă. Brazilianul a vorbit în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport +, despre starea sa medicală, dar şi despre viitorul său fotbalistic.

În acest moment, el e liber de contract, întrucât înţelegerea cu Gaz Metan Mediaş s-a terminat. Are însă un acord verbal cu echipa din Casa Liga 1, iar dacă problemele la gambă vor fi rezolvate, atunci va semna un nou contract.

Deocamdată, Eric se concentrează pe remedierea aspectului de ordin medical.

Mi s-a terminat contractul cu Gaz Metan Mediaş, dar am vorbit şi e posibil să continui acolo, în funcţie de problemele cu accidentarea. Dacă le rezolv, revin la echipă.

Dacă mă operez, nu mai joc fotbal şi o să văd ce fac. O să mă trateze cineva şi dacă îmi revin şi nu o să fie nevoie să mă operez, o să joc. Să vedem cum o să fie. Nu pot nici să mă plimb acum, dacă mă plimb 100 de metri se întăreşte gamba şi trebuie să mă odihnesc câteva minute.

Mi s-a spus că e de la o lovitură veche. Probabil de la o lovitură, dar nu-mi amintesc de o lovitură atât de dură. E ceva la gambă. M-am operat la Bucureşti, dar între timp a recidivat problema”, a spus Eric la Fotbal Look.

Brazilianul este pregătit să se întoarcă la clubul unde are cele mai bune statistici ale carierei de până acum şi unde şi-a petrecut o parte importantă a vieţii. De altfel, el are şi un pub deschis la Mediaş.

În vârstă de 35 de ani, Eric a devenit cel mai bun marcator străin din istoria primei ligi a României, în tricoul echipei FC Voluntari marcând golul cu numărul 65 pe prima scenă a fotbalului românesc. Evenimentul s-a petrecut în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.

Eric a jucat peste 200 de meciuri în Liga 1 şi a înscris 66 de goluri.

 

mail-share icon Email
viewscnt