Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Eric îşi negociază revenirea la Gaz Metan Mediaş! Brazilianul a confirmat discuţiile

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 14 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19874971/1/rps8913.jpg

Eric este gata de o nouă experienţă în Casa Liga 1, la 35 de ani. Brazilianul plecat zilele trecute de la FC Voluntari este în negocieri avansate cu un club la care a avut momente foarte bune. Sursele Look Sport au aflat că Eric discută în această perioadă revenirea la Gaz Metan Mediaş, echipă pentru care a mai evoluat de alte trei ori.

UPDATE: Interesul celor de la Mediaş pentru Eric a fost recunoscut chiar de fotbalist. Brazilianul a afimat că acum sunt ceva negocieri între el şi fosta echipă, urmând ca acestea să se finalizeze cu un eventual răspuns afirmativ zilele următoare.

Eu am avut nişte convorbiri cu cei de la Mediaş, urmează să primesc ceva ofertă din partea lor, am mai avut câteva oferte din ţară, din divizia B şi divizia A, dar încă nu am dat un răspuns la nimeni, aşa că uşile sunt deschise. (Vorbeşti cu Jorge Costa?) Ne-am salutat, am vorbit mai mult de restaurante decât de fotbal, că îi lipseşte o carne braziliană, că îi lipseşte o fasole neagră.

Eu mereu când sunt acasă mă duc pe la Gaz să văd cum sunt băieţii. Sunt jucători noi, dar cu portughezii şi brazilienii deja m-am împrietenit”, a declarat Eric de Oliveira pentru TelekomSport.


Eric a mai jucat în alte trei perioade la Gaz Metan, unde are cifre excelente: 147 de meciuri, 36 de goluri şi 31 de asisturi 

De altfel, Eric a venit prima dată în România chiar la Mediaş, în 2007. Ajungea în campionatul nostru din ţara natală, iar prima experienţă a durat patru ani. Apoi, Eric a mai jucat la Gaz Metan în perioadele 2012-2013 şi 2016-2017. În tot acest timp, a prins 147 de meciuri, a marcat de 36 de ori şi a oferit 31 de pase decisive.

Brazilianul este pregătit să se întoarcă la clubul unde are cele mai bune statistici ale carierei de până acum şi unde şi-a petrecut o parte importantă a vieţii. De altfel, el are şi un pub deschis la Mediaş.

În vârstă de 35 de ani, Eric a devenit recent cel mai bun marcator străin din istoria primei ligi a României, în tricoul echipei FC Voluntari marcând golul cu numărul 65 pe prima scenă a fotbalului românesc. Evenimentul s-a petrecut în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.

Eric e indisponibil până la finalul lui februarie, din cauza problemelor medicale 

Dacă va semna cu Gaz Metan, Eric nu poate fi folosit până la finalul lunii februarie cel mai devreme. Din cauza unor probleme medicale, cu varicele, el nu va putea să îşi ajute echipa. Despre toate acestea a vorbit exact în momentul în care a reziliat cu FC Voluntari.

M-am dus azi şi am reglat nişte chestii pe care le mai aveam de făcut şi am reziliat. Am avut accidentarea aia de la meciul cu Sepsi, am încercat sa revin şi deodată mi-au amorţit ambele picioare, din cauza problemelor cu varicele.

Am încercat să fac antrenament ca să pot să duc până la sfârşit prima părte de campionat. Nu am putut şi mi s-a indicat să fac o operaţie foarte simplă, cu aburi, iar apoi trebuia să stau 6 săptămâni. Şi trebuia să mă întorc la finalul lui februarie”, spunea Eric după rezilierea cu FC Voluntari.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt