Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

EXCLUSIV | Eric, memorabil. Cum a comentat brazilianul discuţia tensionată dintre Kovacs şi Coman: "Probabil asta l-a întrebat" :)

Liga I Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19912352/2/cf.png


Prezent în studioul Fotbal Look pentru a analiza meciul dintre Viitorul şi FCSB, 2-2, brazilianul Eric de Oliveira (35 de ani) a glumit pe seama discuţiei aprinse pe care arbitrul Istvan Kovacs a avut-o cu Florinel Coman la pauza meciului.
 
Kovacs şi Coman au un trecut controversat, după ce anul trecut arbitrul a folosit termenul "dispari" într-o discuţie cu fotbalistul bucureştenilor, iar dialogul dintre cei doi a fost reluat cu ocazia partidei de la Ovidiu. La pauză, Coman i-a reproşat lui Kovacs penalty-ul neacordat în startul meciului, la henţul lui Dussaut, dar Eric a venit cu o altă variantă: "Probabil Coman l-a întrebat unde e ieşirea spre vestiare. I-a arătat-o prima dată (n. red - cu braţul), apoi a doua oară şi a înţeles", a spus Eric, amuzat, la Fotbal Look.

Eric, despre Kovacs: "Îi lipseşte puţin din educaţia sportivă"

Arbitrat de multe ori de-a lungul carierei de Istvan Kovacs, Eric e de părere că arbitrul de centru ar trebui să-şi schimbe puţin atitudinea şi să fie puţin mai maleabil când vine vorba despre dialogurile pe care le are pe teren cu jucătorii: "Îi lipseşte puţin din educaţia sportivă. De a vorbi, de a înţelege jucătorii. E şi mentalitatea noastră de a cere, de a vorbi cu arbitrul. Dacă vezi un meci de Champions League sau Europa League, comentează doar când e scandalos. Eu am avut multe probleme cu el, dar nu înseamnă că am ceva cu el. E un arbitru foarte bun, dar îi lipseşte partea asta de a vorbi cu fotbalistul. Principalul pentru oameni şi televiziune e să vadă fotbalistul pe teren", a mai declarat cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele