Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Eric, memorabil. Cum a comentat brazilianul discuţia tensionată dintre Kovacs şi Coman: "Probabil asta l-a întrebat" :)

Superliga Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19912352/2/cf.png


Prezent în studioul Fotbal Look pentru a analiza meciul dintre Viitorul şi FCSB, 2-2, brazilianul Eric de Oliveira (35 de ani) a glumit pe seama discuţiei aprinse pe care arbitrul Istvan Kovacs a avut-o cu Florinel Coman la pauza meciului.
 
Kovacs şi Coman au un trecut controversat, după ce anul trecut arbitrul a folosit termenul "dispari" într-o discuţie cu fotbalistul bucureştenilor, iar dialogul dintre cei doi a fost reluat cu ocazia partidei de la Ovidiu. La pauză, Coman i-a reproşat lui Kovacs penalty-ul neacordat în startul meciului, la henţul lui Dussaut, dar Eric a venit cu o altă variantă: "Probabil Coman l-a întrebat unde e ieşirea spre vestiare. I-a arătat-o prima dată (n. red - cu braţul), apoi a doua oară şi a înţeles", a spus Eric, amuzat, la Fotbal Look.

Eric, despre Kovacs: "Îi lipseşte puţin din educaţia sportivă"

Arbitrat de multe ori de-a lungul carierei de Istvan Kovacs, Eric e de părere că arbitrul de centru ar trebui să-şi schimbe puţin atitudinea şi să fie puţin mai maleabil când vine vorba despre dialogurile pe care le are pe teren cu jucătorii: "Îi lipseşte puţin din educaţia sportivă. De a vorbi, de a înţelege jucătorii. E şi mentalitatea noastră de a cere, de a vorbi cu arbitrul. Dacă vezi un meci de Champions League sau Europa League, comentează doar când e scandalos. Eu am avut multe probleme cu el, dar nu înseamnă că am ceva cu el. E un arbitru foarte bun, dar îi lipseşte partea asta de a vorbi cu fotbalistul. Principalul pentru oameni şi televiziune e să vadă fotbalistul pe teren", a mai declarat cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele