Ultima oră
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu

EXCLUSIV | Eric ştie prin ce trece Paul Anton la Dinamo: ”E un caz închis. În momentul în care a depus memoriu, nu se mai întoarce”

Dinamo Publicat pe 16 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20364415/1/paul-anton.jpg

Paul Anton va fi declarat, foarte probabil, liber de contract în zilele următoare. Va scăpa de angajamentul cu Dinamo, pentru că a mers la comisii, după ce nu a văzut banii pe mai multe luni. Eric de Oliveira a făcut o analiză a situaţiei prin care trece mijlocaşul, în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport +, şi consideră că Paul Anton nu mai poate fi întors din drum.

Astfel, Dinamo va pierde un fotbalist extrem de important, în contextul în care are în lot foarte mulţi jucători tineri. ”Din partea lui, a lui Anton, cred că e un caz închis. În momentul în care a depus memoriu, nu se mai întoarce. O să mai dureze puţin până când se dă un verdict, dar nu cred că mai vrea să continue la Dinamo după tot ce s-a întâmplat”, a declarat Anton la Fotbal Look.

De altfel, la unul dintre antrenamentele trecute ale lui Dinamo, Anton a izbucnit după ce a aflat că la ultima şedinţă a comisiilor nu a fost declarat liber de contract.

Asta e România, o ţară de rahat! Numai corupţie, numai corupţie! M-am săturat!”, ar fi strigat Anton la antrenamente, de faţă cu toată lumea, conform Fanatik.

În urma reacţiei, colegii au încercat să îl liniştească. ”Bucură-te şi tu măcar în seara asta! Am câştigat totuşi”, i-au strigat aceştia, dar Anton a continuat: ”Hai să ne depunem memorii! Hai să plecăm toţi!”.

Paul Anton ar fi putut să nu se regăsească în această situaţie, pentru că, în iarnă, a avut o ofertă clară din Turcia, de la Erzurumspor. Potrivit impresarului mijlocaşului, Lucian Marinescu, propunerea a fost una extrem de bună pentru jucător, însă suma propusă lui Dinamo a fost mică, motiv pentru care oficialii nici nu au acceptat termenii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele