Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

EXCLUSIV | Eroare de proporţii la CFR Cluj! Marius Şumudică, aproape să trimită pe teren cu Steaua Roşie Belgrad un jucător fără drept de joc

CFR Cluj Publicat de Marius Tuhut pe 26 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20374134/1/cfr.jpg

CFR Cluj - Steaua Roşie, returul play-off-ului Europa League, începe de la 4-0 pentru oaspeţi şi se joacă în această seară, de la ora 21:30, live text pe www.looksport.ro.

După o manşă tur de coşmar, în care defensiva l-a trădat pe Marius Şumudică, echipa din Gruia va încerca, de la 21:30, să obţină o victorie de orgoliu în play-off-ul Europa League. Eliminată din Champions League de Young Boys Berna, CFR s-a înclinat şi în faţa sârbilor de la Steaua Roşie, dar Marius Şumudică şi elevii săi au ca obiectiv un succes care să ajute la coeficientul european şi să ofere moral pentru campionat şi grupele Conference League.

La un pas de o gafă de proporţii

Campioana României a pregătit cu mare atenţie acest meci, însă un lucru greu de conceput s-a întâmplat. Rachid Bouhenna nu a fost trecut pe lista UEFA pentru play-off-ul de Europa League, iar Marius Şumudică a aflat asta cu câteva ore înainte de meci şi a anulat şedinţa tehnică de la hotel. Fundaşul algerian nu a fost prezent în partida tur din cauza unei accidentări, iar în a doua manşă ar fi trebuit să fie titular, antrenorul l-a luat în cantonament şi a pregătit partida cu el în formula de start, deşi nu avea drept de joc.

Deşi era trecut pe lista UEFA, Ovidiu Hoban nu a fost inclus în lot şi astfel campioana României are o soluţie defensivă în minus şi abordează returul cu sârbii cu un om mai puţin pe banca de rezerve.

Conform unor surse din anturajul echipei, finanţatorul Neluţu Varga a fost ”foc şi pară” la aflarea acestei greşeli şi îi va trage la răspundere pe cei vinovaţi. În locul lui Bouhenna, în centrul defensivei a fost trimis Denis Ciobotariu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele