Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

EXCLUSIV: ”Este un ritm infernal pentru toate echipele”. Real Madrid poate avea mari probleme în Liga Campionilor

Special Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19566648/1/fotbal-look-123.jpg

Etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor 2020/2021 începe marţi, în direct pe canalele Look Sport. Vedem la lucru granzii Real Madrid, Liverpool, Bayern şi City şi stăm cu ochii pe Atalanta - Ajax, meciul care promite spectacol pe toate fronturile.

Cristi Dulca a explicat în studiolul Champions League de la Look Sport+ despre dificultatea de a juca în trei în trei zile, dând exemplul lui Real Madrid, care a cedat în prima etapă, surprinzător cu Şahtior Doneţk, scor 3-2.

Victoria din El Clasico este o gură de oxigen pentru trupa lui Zidane, care va juca contra celor de la Gladbach cu un lot obosit şi care suferă în defensivă, pe bandă.

”Acest ritm se vede. O echipă care a pierdut în Champions League. E greu, au şi probleme pe bandă, la fundaşul dreapta. Este un ritm infernal pentru toate echipele”

Borussia Monchengladbach - Real Madrid (22:00), live pe LookSport+ şi Look 4K. Echipele probabile:

  • Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hofmann, Embolo, Thuram - Plea
  • Real Madrid: Courtois - Vazquez, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Vinicius, Benzema, Asensio
De ştiut despre meci:
  • În timp ce Real nu a pierdut niciunul dintre ultimele nouă meciuri contra echipelor din Germania, Gladbach are doar o victorie în ultimele 11 întrevederi cu formaţii iberice.
  • Venită după trei înfrângeri europene la rând, Real Madrid stabileşte, dacă pierde din nou, un record istoric nedorit: patru eşecuri consecutive pentru prima oară în istoria glorioasă a clubului.
https://i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19565341/2/b.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele