Ultima oră
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"

EXCLUSIV | "Eu aş fi semnat". De ce crede Ioan Ovidiu Sabău că Haruţ a greşit când a refuzat FCSB

Liga I Publicat pe 14 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19889377/1/sabau.png
 
 
Fostul mare internaţional Ioan Ovidiu Sabău (52 de ani) consideră că Denis Haruţ (21) a făcut o greşeală în momentul în care a refuzat pe ultima sută de metri transferul de la FC Botoşani la FCSB.
 
"Moţul" şi-a adus aminte de perioada în care mutările la Steaua sau Dinamo erau visul oricărui fotbalist din provincie, aşa cum este şi cazul lui Haruţ, şi susţine că fundaşul central ar fi putut avea o altă deschidere faţă de echipele de top din fotbalul european dacă accepta oferta lui Gigi Becali de a venit la FCSB: 
 
"Mai demult toţi jucătorii îşi doreau să joace la Dinamo şi Steaua. De aici ajungi la echipa naţională, ai concurenţă, creşti mai uşor între valori. Nu cunosc detaliile, nu ştiu dacă motivul principal a fost perioada, dacă nu au fost şi alte probleme. Eu, personal, aş fi semnat. Până la urmă, cred că din punct de vedere financiar se adăuga ceva la contract în fiecare an. Ai alte posibilităţi când joci la Steaua, Dinamo. Şi pregătirea pe care o faci, joci cu adversari puternici, joci bine, te văd echipe importante. E total diferit să joci la echipe de top faţă de echipe din provincie. Dacă joci an de an în grupele europene sau te lupţi la titlu te poţi transfera afară", a punctat Sabău, joi seară, la Fotbal Look.
 
După ce Gigi Becali şi Valeriu Iftime se înţeleseseră pentru suma de 700.000 de euro, Haruţ a "deturnat" transferul în momentul în care a aflat că trebuie să semneze două contracte, care l-ar fi legat de liderul din Casa Liga 1 pentru următorii şapte ani.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele