Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

EXCLUSIV | "Eugene, ţi-am zis eu că eşti ghiocel?". Miriuţă a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Trică, după disensiunile publice

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 20 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20474591/1/miriuta-fb.png


Vasile Miriuţă a avut o întâlnire faţă în faţă cu Eugen Trică, după conflictul celor doi din spaţiul public. Expertul Fotbal Look a redat un dialog pe care l-a avut cu antrenorul de la FC U Craiova la cursurile pentru licenţa PRO, unul în urma căruia consideră că a închis definitiv divergenţele cu Trică.
 
"Craiova nu are continuitate. Echipa mi-a plăcut cu Adi Mutu, au fost meciuri când au jucat bine. Şi cu Flavius Stoican, patru meciuri. Sincer, am mai spus-o şi îmi asum, nu există ca la o echipă de Divizia A deja să ai trei antrenori. E lipsă de profesionalism şi îmi asum! Mai e decembrie, nu a venit încă luna cadourilor. Nu se poate aşa ceva! 
 
Nu ştiu de ce se supără Trică pe mine. Am avut un curs la licenţa PRO, mi-a spus în timpul cursului că el nu e ghiocel. Eu i-am zis <<Eugene, ţi-am zis eu că eşti ghiocel?>> Eu am zis că a declarat că nu se mai întoarce la Craiova, că nu e compatibil. Şi că sunt antrenori care acceptă lucrul ăsta (n. red - intervenţia patronului în viaţa tehnico-tactică a echipei). Dacă el se simte, nu am ce să-i fac! Am reglat lucrurile astea cu el, e problema lui dacă are o problemă. El, în primul rând, trebuie să pregătească echipa şi să aibă rezultate. Noi spunem adevărul şi ce se întâmplă în timpul jocului. Chiar îmi place de el, dar să pregătească echipa şi să aibă rezultate, asta îi doresc!", a spus Miriuţă, sânbătă seară, la Fotbal Look.

Originile disensiunilor dintre Miriuţă şi Trică

În momentul revenirii lui Trică la FC U Craiova, Miriuţă a comentat sincer numirea antrenorului la echipa despre care acesta spusese că nu mai e o opţiune în cariera sa:
 
"În viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în «Lolek şi Bolek». Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis «Ce-a fost, a fost!». Este inadmisibil! Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenorii care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că cei mai mulţi nu au câştigat bani în cariera lor de fotbalişti. Şi depind de ăia 5-6.000 care îţi vin pe lună şi te faci «ghiocel». Ăsta e adevărul", declara Miriuţă, la Fotbal Look.
 
Iar cuvintele lui "Tati" au atras, imediat, o recţie dură din partea lui Trică:
 
"Am rămas puţin dezamăgit de colegii noştri antrenori, de exemplu Vasile Miriuţă. Nu mi-a plăcut declaraţia lui. Eu iau telefonul şi îl sun pe Vasile şi îl întreb dacă e declaraţia lui, că nu mi s-a părut normală. El probabil că nu a ştiut unde să pună punctul. Mi a zis : «Ba din contră, eu te-am lăudat pe tine.»
 
Mă lauzi pe mine, dar pune punct şi apoi vorbeşte de alţi antrenori sau dacă eşti tare dă nume. A zis că iese să dea o dezminţire, dar nu a apărut nimic. E urât, trebuie să ne respectăm între noi, antrenorii. Cer să mă respecte", a transmis Trică, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri