Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Experţii Fotbal Show, concluzie tristă pentru dinamovişti: "A fost derby doar cu numele!"

FCSB Publicat pe 30 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20581933/1/e1.jpg


Diferenţa evidentă dintre FCSB şi Dinamo, atât ca scor, cât şi ca impresie lăsată, îi face pe experţii Fotbal Show să considere că meciul dintre cele două rivale bucureştene nu mai e demn de denumirea de Derby.
 
Pentru Cristi Dulca, jocul din Şoseaua Ştefan cel Mare s-a terminat încă dinaintea pauzei, când Răuţă a fost eliminat:
 
"Vorbeam despre derby, dar a rămas doar numele. FCSB a înscris repede, după care părea că domină partida, dar Dinamo, duă ce a rămas în zece oameni, s-a terminat jocul. Era o chestiune de timp până înscria FCSB, golul al treilea a fost consecinţa jocului slab făcut de Dinamo. O echipă fără coeziune, fără transee de joc. Nu vreau să zic fără valoare, zic fără experienţă", a declarat fostul internaţional, duminică seară, la Fotbal Show.
 
Din punctul de vedere al lui Ovidiu Sabău, unul dintre minusurile lui Dinamo e legat de pregătirea fizică:
 
"Ca să te ridici la nivelul unui derby, trebuie să ai o pregătire foarte bună pentru a putea să te lupţi. Dacă fizic nu poţi, pentru că nu eşti pregătit...Am văzut jucători care au venit pe rând, Stoican nu a avut timp să-i pregătească. E o echipă fără suflu, nu ai de unde să te lupţi, după 30-40 de minute coboară ceaţa şi nu mai gândeşti. Pe lângă faptul că mulţi dintre ei nu au valoare de Dinamo şi s-a văzut", a punctat "Moţul", completat şi de George Galamaz:
 
"Dinamo a rămas fără identitate. Doar doi jucători cred că au mai jucat între-un derby şi ştiu ce înseamnă FCSB - Dinamo. A fost un derby care nu a arătat a derby, FCSB parcă nici nu a transpirat, au forţat doar atunci când au dorit ei".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele