Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV | Explicaţia eurogolurilor marcate de Ronaldo Deaconu: „Sunt rodul unei biomecanici la care lucrez de mic”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 16 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20432175/1/gaz-metan-medias-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-04-2021.jpg

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe teren propriu, scor 2-1, pe Dinamo Bucureşti. Eroul partidei a fost decarul medieşenilor, Ronaldo Deaconu, care a înscris de departe cele mai frumoase goluri ale actualului sezon. 

Deaconu este invitat la Fotbal Look în această seară, iar înainte de partida dintre FCSB şi Mioveni, a comentat golurile înscrise de el. 

„Golurile sunt rodul unei biomecanici la care lucrez de mic, o biomecanică pe care încerc să o perfecţionez. De mult am vorbit cu tata şi mi-a spus că trebuie să-mi şlefuiesc calităţile, execuţile şi driblingul, pentru că nu am calităţile fizice, spre exemplu al unui jucător de culoare. Care fuge ca un ghepard. 

A trebui să-mi pun toată energia în tehnică şi execuţie. Toată săptămâna am fost tocat de de mister şi domnul preşedinte să trag la poartă, să-mi folosesc calităţile, să mai las altruismul. Am tras fără să stau pe gânduri, din instinct”, a declarat Ronaldo Deaconu la Fotbal Look. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele