Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

EXCLUSIV | Fazele controversate din CFR - Gaz Metan, analizate de Cristi Balaj. Cele trei comise de George Găman. VIDEO

Superliga Publicat pe 2 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19573218/4/gg.jpg


Fostul arbitru Cristi Balaj, 49 de ani, a analizat pentru Look Sport fazele controversate din CFR - Gaz Metan Mediaş 1-2 şi a ajuns la concluzia că George Găman nu a dictat un penalty pentru gazde, a anulat eronat golul lui Costache, dar a greşit atunci când nu l-a eliminat pe Cătălin Itu.
 
"Au fost greşeli pro şi contra. A fost o singură lovitură de la 11 metri care trebuia acordată. La Păun! A fost la limita suprafeţei de pedeapsă, se întâmplă chiar pţin în interior. În interiorul în care apare lovirea, vom vedea că acest contact e pe linie, chiar uşor în interior. Eu am învăţat de la observatorii internaţionali că atunci când avem o deplasare din interior spre în afara suprafeţei, în marea majoritate a situaţiilor incorectitudinea se petrece în interior. Nu trebuia neapărat şi cartonaş galben, pentru că nu vorbim despre imprudenţă", a spus Balaj, despre faza din minutul 65, la Fotbal Look.

 

Două greşeli contra, una pro CFR

Apoi, fostul central a explicat că Itu, mijlocaşul CFR-ului, trebuia eliminat pe final de primă repriză: "Cum de exemplu s-a întâmplat la Itu, care a venit spre portarul echipei adverse cu talpa. Faptul că-şi îndoaie piciorul în ultimul moment ne face să discutăm doar despre galben, nu despre roşu", a punctat Balaj.

 
Cât priveşte faza golului lui Costache, Balaj consideră că Găman a greşit când a anulat pe cont propriu golul atacantului campioanei: "Faza e simplă! M-am uitat atent. Chiar dacă loveşte al doilea jucător, în continuare atacantul e în poziţie regulamentară, eventual pe linie. Dacă există dubii, se cere să se dea credit atacului. Dacă la o asemenea fază nu dăm credit, când dăm!? Costache trimite mingea în poartă, iar Ciobotariu îl loveşte pe Costache în picior. Motiv pentru care golul a fost valabil. Asistentul a depistat foarte bine că nu s-a întâmplat nicio corectitudine. Doar centralul a decis să anuleze golul, sunt convins".

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele