Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

EXCLUSIV | FC Botoşani, aproape să mai piardă doi jucători importanţi: "N-am argumente financiare!"

Superliga Publicat pe 17 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20196495/1/dsc-7454.jpg


Valeriu Iftime a anunţat, luni dimineaţă, că FC Botoşani e aproape să se despartă de doi dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Marius Croitoru: Jonathan Rodriguez (foto stânga) şi Stefan Ashkovski! În paralel, finanţatorul moldovenilor vrea să se întărească pe plan ofensiv, acolo unde l-a pierdut deja şi pe Hamidou Keyta.
 
Rodriguez şi Ashkovski ajung la final de contract în această vară, iar partea financiară e cea care îngreunează negocierile dintre ei şi patronul Valeriu Iftime. Conştient că-i va fi greu să-i păstreze în Moldova, omul cu banii de la FC Botoşani pare deja resemnat cu gândul că-i va pierde:
 
"În Liga 1 nici nu iau, nici nu dau. În afară, da, sunt câteva. Am nevoie de atacant central şi am nevoie de mijlocaşi de bandă, asta căutăm. Vor fi mici schimbări, dar nu radicale. Va rămâne scheletul nostru, chiar dacă doi-trei jucători sunt la final de contract. Rodriguez, Aşkovski, cu care nu am renegociat o prelungire din motive reciproc înţelese. El a spus că mai vrea să aşteptăm, n-aş vrea să forţez un jucător atât timp cât nu am argumentele financiare şi logistice. Rodriguez, ca să rămână, îi trebuie mult mai mulţi bani decât pot da eu. (Vă strângeţi mâna şi rămâneţi prieteni?) Sigur că da!", a declarat Iftime, la Look Sport LIVE.

Croitoru îl consideră pe Rodriguez cel mai bun din România

În acest sezon, Rodriguez a fost din nou motorul echipei şi omul care a dictat ritmul lui FC Botoşani la mijlocul terenului, iar cele cinci pase oferite în 38 de meciuri jucate au confirmat, din nou, aşteptările mari avute de antrenorul Marius Croitoru: "Eu am spus-o de foarte multe ori, acum văd că o spun şi anumiţi analişti. E cel mai bun mijlocaş din România, cel mai bun număr 6. E cel mai inteligent, are cele mai multe pase, cele mai multe mingi recuperate, cele mai multe mingi jucate. Nu are rival pe poziţia lui", spunea antrenorul lui FC Botoşani despre mijlocaşul central argentinian, la startul acestei stagiuni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele