Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

EXCLUSIV | FC Botoşani impresionează printr-o politică modernă. Ce stă la baza reuşitelor din ultimele sezoane

FC Botoșani Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19517351/1/bhp-5009.jpg

FC Botoşani este una dintre echipele din Casa Liga 1 care se dezvoltă sănătos, cu o filozofie foarte interesantă. Chiar dacă nu investeşte masiv în transferuri, moldovenii aduc jucători interesanţi, în special din afară, al căror nume nu spune nimic, dar care au calitate şi cresc vizibil nivelul echipei. Acest aspect a fost sesizat de Daniel Stanciu, în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look Sport+.

Conducătorul lui U Cluj a declarat că are ceva informaţii din interiorul clubului şi ştie cum se fac lucrurile. Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, îşi aduce singur jucătorii de care are nevoie, întrucât are conexiuni multe în afara României. Politica moldovenilor e dusă de Croitoru de ani buni, încă de când era angajat în birourile clubului şi nu fusese numit antrenor.

FC Botoşani îşi face bugetul din transferuri, nu are un buget foarte mare în mod normal. Ştie să ambaleze jucătorii pe care îi aduce şi obţine bani buni pe ei. E posibil ca Fili să fie un bun jucător pe care să obţină bani importanţi. E o chestiune începută de Marius Croitoru, de când era oficial acolo, nu antrenor. Din ce ştiu, sunt multe conexiuni acolo şi Croitoru face toate transferurie. Aduce doar jucătorii pe care îi consideră potriviţi”, a declarat Daniel Stanciu la Fotbal Look.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele