Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | FC Botoşani mizează în continuare pe jucători străini. Iftime: "Am făcut patru transferuri importante! Să vedeţi ce columbian aduc"

FC Botoșani Publicat de Popa Robert, de Andrei Ionascu pe 24 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20259324/1/iftime.jpg

FC Botoşani s-a clasat pe locul 6 în play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020-2021, şi ţinteşte o nouă calificare în play-off. Finanţatorul Valeriu Iftime a anunţat că a reuşit patru transferuri importante, numai jucători străini, inclusiv un columbian.

FC Botoşani mizează în continuare pe jucători străini, reuşind să impresioneze până acum cu nume precum Diego Fabbrini, Hervin Ongenda, Hamidou Keyta, Michael Ngadeu, Jonathan Rodriguez, Reagy Ofosu, Marko Dugandzic sau Stefan Ashkovski.

În această vară, echipa pregătită de către Marius Croitoru a transferat trei jucători străini: mijlocaşul belgian Martin Remacle (FC Voluntari), atacantul macedonean Petar Petkovski (Rabotnicki) şi atacantul belgian Maeky Ngombo (Belouizdad).

FC Botoşani se pregăteşte pentru un cantonament în Austria, unde va disputa şi trei meciuri amicale.

"Nu pot să vă spun foarte multe despre Ngombo. Eu am văzut patru jucători, aşa cum mă pricep eu la fotbal. Atacantul belgian a jucat în prima ligă din Olanda, anul trecut a fost într-o altă ţară. Are o vârstă care îl recomandă. Dar nu e treaba mea să ştiu cât de talentat e. Vreau să discut după ce îi văd în cantonament în Austria. După două săptămâni, vă pot spune ce e cu ei, după ce văd lucrurile care nu se văd la televizor şi după ce vorbesc cu antrenorul. Dar eu cred că am făcut patru transferuri importante. Mă uit la ce înseamnă viteză, tehnică în regim de viteză şi la vârstă. Mă refer la atacanţi. Dar eu nu sunt specialist în fotbal. Marius Croitoru şi cei de la ‘scouting’ îmi trimit datele.

O să mai vină jucători. Cred că până vineri lotul va fi aranjat. Mai am un columbian... sper să vină, să nu am vreo surpriză. Sunt la limita de 4-5 mii (de euro) salariu. Ei nici nu ştiu unde e Botoşaniul. Mai avem nevoie de jucători de bandă, stânga şi dreapta. Au plecat Ashkovski şi Keyta. Şi vârf mai am nevoie. La mijloc stăm bine. În locul lui Rodriguez, am oameni, a schimbat şi Marius sistemul. Să vedeţi ce columbian aduc!

Petkovski e un jucător excepţional, are viteză, are reacţie, la 24 de ani. Gata, e al meu! Din păcate, a avut un mic incident sâmbătă, în meciul de pregătire, e puţin accidentat, dar îi trece", a spus Valeriu Iftime, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele