Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”

FCSB Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

FCSB a câştigat din nou în faţa Botoşaniului, aşa cum se întâmplă mai mereu în meciurile directe dintre cele două. Ultimele cinci confruntări dintre FCSB şi Botoşani s-au terminat în favoarea bucureştenilor, care în acest interval au câştigat de trei ori.

Complexul este văzut ca unul pur sportiv de către Daniel Stanciu, neconsiderând că acesta e şi de altă natură. Conducătorul Universităţii Cluj a vorbit pe seama ultimelor dispute dintre cele două, în cadrul emisiunii Fotbal Look.

”E doar teoria conspiraţiei. Cei de la Botoşani au avut câteva ocazii bune, în care puteau marca. Spun că lucrurile sunt departe să te gândeşti atât de mult la alte lucruri, jocuri de culise. Trebuie să ai o minte prea diabolică să te gândeşti la aşa ceva. FCSB se simte însă mereu bine cu Botoşani, de câştigă aproape de fiecare dată.

Noi comentăm cele trei puncte ale FCSB-ului, pentru că nu a fost un joc prea bun. Te aşteptai la mai multe de la acest meci, pentru că ambele echipe joacă bine. Botoşani are un joc spectaculos şi de aceea e unde e”, a declarat Daniel Stanciu la Fotbal Look.

Ultima victorie a Botoşaniului cu FCSB datează din iulie 2019, când câştiga la Bucureşti cu 2-0. Apoi, au urmat cinci meciuri pozitive pentru FCSB. S-au înregistrat următoarele rezultate, trei victorii pentru echipa lui Toni Petrea, 2-0 – duminică seară - 4-1 şi 2-0, şi două egaluri, 1-1 şi 2-2.

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 25-a din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Tănase ’55 şi Olaru ’66.

  • FC Botoşani: Hankici – Braun (Patache ’73), Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Ed. Florescu (Fili ’46) – Caia (Roman ‘9, Toutouh ’88)), Al Mawas, Keyta (Askovski ’73). Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: A. Vlad – Haruţ (Cristea ’46), Ov. Popescu, A. Miron, Radunovic - Moruţan, Şut, Olaru - Oct. Popescu (Oaidă ’72), Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusic ’85). Antrenor: Anton Petrea

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele