Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

EXCLUSIV | FCSB a învins o echipă din străinătate în lupta pentru Andrei Cordea. Condiţia pentru un transfer reuşit: "Dacă-l schimbi după 20 de minute..."

Superliga Publicat pe 27 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20221047/1/a3.jpg


FCSB a avut concurenţă din partea unei echipe din străinătate în lupta pentru transferul lui Andrei Cordea, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 21 de ani pe care Gigi Becali l-a adus de la Academica Clinceni pentru doar 20.000 de euro.
 
La finalul unui sezon foarte bun, în care a jucat 34 de meciuri sub comanda lui Ilie Poenaru şi a marcat de patru ori, Cordea a intrat în lumian reflectoarelor în play-off, unde a reuşit să marcheze în poarta celor de la FCSB. Becali l-a ochit imediat, a pus pe masă 20.000 de euro şi s-a mişcat la timp, pentru că Andrei atrăsese interes şi din străinătate, după cum anunţă colegul Adrian Popa:
 
"Eu am vorbit cu Andrei Cordea, am ieşit săptămâna cu el la o cină. Era vorba şi despre o echipă din străinătate pe urmele lui. Ar fi trebuit să vină la meciul de ieri (n. red - Craiova - Academica Clinceni 0-0), dar a semnat între timp la FCSB", a declarat "Motoreta", joi dimineaţă, la Look Sport LIVE.

Condiţia pentru ca noul transfer al FCSB-ului să se impună

Trecut în două faze ale carierei prin presiunea de la FCSB, Adi Popa ştie că Andrei Cordea are nevoie de încredere din primul moment pentru a reuşi să se impună în echipa antrenată de Dinu Todoran. În orice caz, experimentatul jucător ştie că schimbările făcute devreme de Becali l-ar putea destabiliza pe mijlocaşul care a mai trecut pe la Novarra şi Hermannstadt:
 
"A arătat la noi că este un jucător bun. A avut reuşite, jocuri consistente. E un jucător de viitor, categoric, la 21 de ani. Contează şi câtă încredere i se va da. Dacă-l schimbi la primul meci, după 20 de minute, la vârsta aceasta îl poate afecta foarte rău. Aici, la Clinceni, a avut parte de încredere, a fost şi cu regula Under 21. A jucat pentru că a meritat şi eu am încredere că, dacă i se va oferi şanse, e un băiat cuminte şi le va răsplăti ca atare, va avea jocuri bune. Ţine numai de tine, dar de multe ori depinzi şi de cei din jurul tău. Mai ales când faci totul ca la carte, dar când trebuie să culegi răsplata sunt anumite persoane care-ţi iau acest drept", a mai declarat Adi Popa.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele