Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

EXCLUSIV | FCSB, criticată pentru o decizie greu de înţeles: "Sunt lucruri care încă lasă de dorit!"

Superliga Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20176833/1/toni-petrea.jpg


FCSB are, în paralel, două misiuni pe finalul acestui sezon: titlul în Casa Liga 1 şi promovarea în Liga 2 cu echipa secundă. Iar lupta pe cele două fronturi duce la situaţii ciudate, precum cea evienţiată de Mirel Albon în cazul lui Răzvan Oaidă.
 
Mijlocaşul a fost trimis să joace pentru FCSB 2, duminică, în meciul cu Afumaţi, iar luni seară a intrat la pauză în locul lui Ionuţ Vînă. O decizie de neînţeles, mai ales că Toni Petrea are nevoie de jucători cât mai proaspeţi, potenţi fizic, care să poată duce lupta teribilă pentru câştigarea titlului:
 
"Înainte de joc spuneam că FCSB a prezentat o formaţie aşezată bine în teren, fără improvizaţii şi că arătau profesionalism. Acest caz Oaidă ne arată lucrurile altfel. Când tu, Toni Petrea, spui că lotul e subţiat şi asta ai avut, nu cred că era pentru ei o prioritate ca Oaidă să joace un meci de baraj în Liga 3. Era important să-l aibă apt şi odihnit. Gândiţi-vă că se accidenta, ce făceau azi la pauză? Sunt lucruri care încă lasă de dorit din punct de vedere al organizării şi al pregătirii pentru a câştiga titlul de campioană", a declarat Mirel Albon, fostul selecţioner al naţionalei de fotbal feminin, luni seară, la Fotbal Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele