Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20112041/1/pe3.jpg

Cel mai în vogă antrenor al momentului din Casa Liga 1, Ilie Poenaru, a fost invitatul zilei la Look Sport LIVE. Acesta a confirmat informaţiile conform cărora FCSB s-a interesat de el. Gigi Becali l-a curtat aproximativ o săptămână, dar totul a căzut în cele din urmă, iar Poenaru a rămas la Academica Clinceni, unde a ajuns în play-off cu micuţa grupare ilfoveană.

UPDATE ora 17:00: Gigi Becali recunoaşte că Ilie Poenaru a devenit un antrenor interesant pentru FCSB, mai ales după performanţa extraordinară de a duce Academica Clincei în play-off-ul acestei ediţii din Casa Liga 1. Finanţatorl roş-albaştrilor spune că tehnicianul se află în vizorul său: "A făcut treabă la Clinceni. Şi-a câştigat un loc pe lista mea. Pe viitor va fi în vizorul meu", a declarat Becali, pentru Telekom Sport.

"Tănase i-a vorbit la superlativ despre mine! Becali mi-a spus că vrea o mână de fier!"

”Au fost variante. Am avut discuţii cu domnul Becali o săptămână, sezonul trecut, dar nu a fost să fie. Au fost discuţii şi de la alte cluburi, dar am decis să mă implic la Clinceni şi să duc la bun sfârşit ce am realizat. Nu îmi place să merg din şase în şase luni să schimb echipele, am nevoie de continuitate.

Nu reuşesc în timp scurt ceva wow, am nevoie de cel puţin un an de zile să demonstrez nişte lucruri. Ştiu că răbdarea e un lucru greu în fotbalul românesc, dar de asta am ales să rămân aici. Au fost momente grele, m-am gândit şi să renunţ, dar mi-am revenit uşor şi datorită staff-ului [...]

Am avut discuţii cu domnul Becali. Erau în preliminariile Europa League şi erau angrenaţi acolo. Am avut discuţii în care îmi spunea deja cam ce ar vrea să fac acolo, că are nevoie de disciplină. Că a avut discuţii cu Florin Tănase, pe care eu l-am antrenat la Voluntari. El i-a vorbit la superlativ despre mine şi a fost încântat de ce a auzit. Nu credea că eu sunt în stare să fac disciplina asta la o echipă. Îşi dorea, aşa mi-a şi spus, că la ce vestiar are FCSB-ul, îi lipseşte disciplina. Că îi vrea o mână de fier, pe cineva care să îi facă să tacă, a mărturisit Poenaru, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele