Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

EXCLUSIV | FCSB, pedepsită pentru că a neglijat Supercupa României? Florescu: "Ce fel de mesaj este atunci când nu-ţi doreşti să câştigi un trofeu?"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane în Liga 1, a câştigat Supercupa României, după o victorie la loviturile de departajare cu FCSB, scor 4-1 (0-0 după 90 de minute). La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, George Florescu a criticat modul în care FCSB a pregătit acest meci, cu gândul la confruntările din play-off.

Pe Arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, raportul şuturilor pe poartă a fost 10-2 pentru CFR Cluj. Totuşi, portarul Andrei Vlad a fost în zi de graţie, iar FCSB n-a primit gol.

La loviturile de departajare, Rondon, Păun, Chipciu şi Camora au înscris pentru CFR. FCSB a marcat doar prin Radunovic, în timp ce tinerii Perianu şi Şut au ratat.

“Ce fel de mesaj este atunci când nu-ţi doreşti să câştigi un trofeu? Probabil s-au gândit că, pentru ei, campionatul este mai important. Dar orice trofeu este important. Cei de la CFR ar putea să aibă un avantaj psihologic în faţa FCSB. Nu trebuie să negăm o schimbare totală de atitudine a celor de la CFR, faţă de meciul de acum 3 săptămâni, din campionat, când au pierdut cu 3-0.

Este o victorie meritată, chiar dacă a fost la penalty. Nu există un motiv de îngrijorare, nu s-au chinuit astăzi. E un meci care le poate da acea încredere şi acel avantaj psihologic în lupta pentru titlu. I-ai bătut, cu un trofeu pe masă, pe principalii contracandidaţi la titlu. <Voi, FCSB, ne desconsideraţi. Aţi băgat o echipă şi aţi făcut anumite schimbări, pentru că aţi crezut că o să ne bateţi şi aşa. Iată că v-am luat un trofeu şi avem puterea să ne batem cu voi şi pentru campionat>. Jucătorii FCSB-ului stau acum undeva retraşi într-un colţ”, a spus George Florescu, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20118941/1/florescu.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele