Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

EXCLUSIV | FCSB şi-a pierdut unul dintre lideri: "E motorul echipei". Soluţia lui Ionuţ Badea pentru înlocuirea lui Darius Olaru

Superliga Publicat pe 14 apr 2021
mail-share icon Email

Accidentarea lui Darius Olaru (23 de ani) în meciul cu Sepsi OSK (1-1) dă peste cap planurile lui Toni Petrea pentru turul play-off-ului din Casa Liga 1. Antrenorul celor de la FCSB l-a pierdut pe omul-cheie de la mijlocul terenului pentru aproximativ patru săptămâni, iar misiunea înlocuirii lui Olaru e destul de dificilă, cel puţin în opinia lui Ionuţ Badea, care consideră că Olimpiu Moruţan e "candidatul" perfect pentru rolul de inter în sistemul 4-3-3.
Aflat la cel mai bun sezon al carierei, Darius Olaru e văzut de fostul antrenor secund al echipei naţionale drept motorul FCSB-ului, capacitatea de efort şi modul în care face ambele faze fiind principalele argumente ale fostului mijlocaş de la Mediaş: "Olaru este are un rol extrem de important. E jucătorul care poate face fazele în mod corect şi la înălţime. E motorul echipei, efortul fizic e fără plămâni", a declarat Badea, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.

Ionuţ Badea: "Moruţan, mai creativ la mijloc decât în bandă"

După ieşirea din scenă a lui Florinel Coman, accidentat, Olimpiu Moruţan a fost trecut de Toni Petrea în flancul drept al liniei ofensive, dar, cu ochiul antrenorului experimentat, Ionuţ Badea crede că locul lui "Oli" este, de fapt, în linia de trei de la mijlocul terenului, pentru că acolo şi-ar putea pune în valoare calităţile tehnice şi creative:
 
"În locul lui Olaru poate să apară un Vînă sau chiar un Moruţan, care a arătat că e mai creativ la mijloc decât în bandă. În bandă adversarii l-au învăţat şi e limitat şi de spaţiu. În general, stângacii au emisfera creierului mult mai creativă decât dreptacii. După pprerea mea, Moruţan ar putea fi foarte bine un jucător de mijlocul terenului", a mai punctat fostul antrenor al lui FC Argeş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele