Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

EXCLUSIV | Florin Prunea iese la atac: "Ura patologică a lui Burleanu nu e o noutate". Ce mesaj a primit de la Ionuţ Lupescu şi ce răspuns i-a dat

Fotbal Internațional Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

Florin Prunea, cel mai vocal dintre membrii Generaţiei de Aur în conflictul cu FRF, a comentat dur decizia forului lui Burleanu de a-i trimite pe colegii săi la Tribuna a II-a pentru a urmări meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord (3-1), de pe Arena Naţională.
 
Fostul portar a dezvăluit, la Look Sport LIVE, ce mesaj a primit de Ionuţ Lupescu în momentul în care "Kaiserul", fost candidat la şefia FRF, a aflat de sitiuaţia în care au fost puşi Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu. Critic vechi al lui Burleanu, Prunea a oferit şi un exemplu asemănător trăit de Culae Lupescu, tatăl lui Ionuţ Lupescu, şi a transmis că Dorinel Munteanu a "plătit" pentru declaraţiile critice la adresa naţionalei date în ultima perioadă:
 
"Nu am fost la meci. Vorbeam aseară, m-a sunat Lupescu şi m-a întrebat <<ce căutaţi acolo, nu ştiţi cu cine aveţi de-a face?>>. I-am spus că nu am primit bilet! Pe minue nu mă atinge ce se întâmplă, ura patologică a lui Buleanu nu e o noutate. I-am spus şi lui Didi Prodan cum e cu procesele. Burleanu e procesoman, îi dă în judecată pe toţi care nu sunt de acord cu el. Pe mine mă distrează, dar aşa le trebuie lui Hagi, Popescu şi Dorinel. Eu nu am fost de mult la jocurile echipei naţionale, nu am ce să caut acolo.
 
Fiecare autoritate care a contribuit la bunul mers al acestui eveniment a avut invitaţii separate. FRF a avut multe invitaţii. Dar nu e prima dată. Acum trei ani Culae Lupescu a primit bilet să meragă la meciul unei echipe naţionale. Ştiţi unde l-au pus? La fanionul de la corner. Nici nu se vedea bine terenul. Acolo i-au dat invitaţie! De asta zic că nu mă miră nimic. Ei sunt cei care conduc fotbalul românesc! Cel care-l ţine în braţe pe Burleanu (n. red - Vasile Dâncu, vicepreşedintele PSD) e în faţa lui. Dacă nu-l va convinge să se dea la o parte, că ne-a distrus, cred că va plăti politic la alegerile viitoare. Suporterii vor fi pe stadion. A avut mare noroc, dacă erau suporterii nu intra pe stadion! Veţi vedea.
 
L-am văzut pe Dorinel mai afectat, dar cei doi Gică sunt obişnuiţi cu lucrurile astea. Vă aduceţi aminte, directorul ăla, Kovacs, îl punea pe Ianis să-i care hainele. Cei doi Gică sunt mai căliţi, dar am văzut că Dorinel suferă mai tare. Vă spun eu ce se întâmplă la Dorinel. Ultimele declaraţii nu au fost pe placul celor de acolo. Mă gândesc că asta a contribuit la izgonirea lui la tribuna a doua", a declarat Prunea, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri