Ultima oră
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

EXCLUSIV | Florin Ştefan pleacă în străinătate. Fundaşul lateral s-a despărţit de Sepsi, iar impresarii i-au promis un contract în afara României

Sepsi OSK Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20188503/1/florin-stefan-de-la-sepsi-sf-gheorghe-convocat-de-urgenta-la-nationala.jpg

Sepsi a renunţat deja la patru jucători, înainte ca sezonul actual de Casa Liga 1 să se termine. Simone Rapp, Rachid Bouhenna, Bryan Nouvier şi Florin Ştefan s-au despărţit deja de echipa din Sfântu Gheorghe, contractele fiind deja reziliate. Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat pentru Look Sport că a luat această decizie, pentru că preferă să dea şanse jucătorilor conectaţi la obiectivul echipei, decât să mizeze pe fotbalişti care se gândesc la următoarele cluburi cu care vor semna.

Subiectul Florin Ştefan a fost abordat în mod deosebit, iar, din informaţiile lui Laszlo Dioszegi, fundaşul lateral de 25 de ani va merge în străinătate şi nu va mai continua în Casa Liga 1.

Ei au şi plecat, am reziliat contractele de comun acord. Noi avem filozofia noastră. Cine nu mai e aici cu capul, trebuie să plece, dacă nu se luptă pentru club şi pentru echipă. Mai bine joci cu un jucător, aşa-zis mai slab, dar care are inima aici. Înseamnă că va juca mai bine ca un jucător care e deja cu mintea în altă parte.

Ştefan mi-a zis că n-are ofertă concretă, dar că vrea să meargă în vacanţă. I-au zis impresarii lui că îl vor duce în străinătate. Nu ştie unde, dar i s-a promis că va fi dus în străinătate, de impresari. Eu i-am strâns mâna şi i-am zis că uşa îi e deschisă dacă se răzgândeşte. El a spus că se gândeşte să meargă în afară, că deja are o vârstă.

Noi nu vrem să oprim vreun jucător de la visul lui. Toţi jucătorii plecaţi de aici nu au făcut-o cu gustul amar. Suntem o familie şi nu ne-am despărţit de nimeni cu scandal. Noi oferim respect şi cerem respect”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Look Sport.

FCSB l-a dorit cu insistenţă pe Ştefan, după Campionatul European U-21 din 2019, acolo unde a fost om de bază în angrenajul lui Mirel Rădoi. Gigi Becali a fost dispus să plătească un milion de euro.

Iată că fundaşul a plecat gratis în cele din urmă de la Sepsi, dar nu va ajunge nici la FCSB, ci în afara României, cel mai probabil la o echipă din Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele