Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

EXCLUSIV | Florin Ştefan pleacă în străinătate. Fundaşul lateral s-a despărţit de Sepsi, iar impresarii i-au promis un contract în afara României

Sepsi OSK Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20188503/1/florin-stefan-de-la-sepsi-sf-gheorghe-convocat-de-urgenta-la-nationala.jpg

Sepsi a renunţat deja la patru jucători, înainte ca sezonul actual de Casa Liga 1 să se termine. Simone Rapp, Rachid Bouhenna, Bryan Nouvier şi Florin Ştefan s-au despărţit deja de echipa din Sfântu Gheorghe, contractele fiind deja reziliate. Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat pentru Look Sport că a luat această decizie, pentru că preferă să dea şanse jucătorilor conectaţi la obiectivul echipei, decât să mizeze pe fotbalişti care se gândesc la următoarele cluburi cu care vor semna.

Subiectul Florin Ştefan a fost abordat în mod deosebit, iar, din informaţiile lui Laszlo Dioszegi, fundaşul lateral de 25 de ani va merge în străinătate şi nu va mai continua în Casa Liga 1.

Ei au şi plecat, am reziliat contractele de comun acord. Noi avem filozofia noastră. Cine nu mai e aici cu capul, trebuie să plece, dacă nu se luptă pentru club şi pentru echipă. Mai bine joci cu un jucător, aşa-zis mai slab, dar care are inima aici. Înseamnă că va juca mai bine ca un jucător care e deja cu mintea în altă parte.

Ştefan mi-a zis că n-are ofertă concretă, dar că vrea să meargă în vacanţă. I-au zis impresarii lui că îl vor duce în străinătate. Nu ştie unde, dar i s-a promis că va fi dus în străinătate, de impresari. Eu i-am strâns mâna şi i-am zis că uşa îi e deschisă dacă se răzgândeşte. El a spus că se gândeşte să meargă în afară, că deja are o vârstă.

Noi nu vrem să oprim vreun jucător de la visul lui. Toţi jucătorii plecaţi de aici nu au făcut-o cu gustul amar. Suntem o familie şi nu ne-am despărţit de nimeni cu scandal. Noi oferim respect şi cerem respect”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Look Sport.

FCSB l-a dorit cu insistenţă pe Ştefan, după Campionatul European U-21 din 2019, acolo unde a fost om de bază în angrenajul lui Mirel Rădoi. Gigi Becali a fost dispus să plătească un milion de euro.

Iată că fundaşul a plecat gratis în cele din urmă de la Sepsi, dar nu va ajunge nici la FCSB, ci în afara României, cel mai probabil la o echipă din Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele