Ultima oră
VIDEO | Chelsea - FC Porto, de la ora 22:00, pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele VIDEO | Chelsea - FC Porto, de la ora 22:00, pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
Plecarea lui Mulţescu, programată? Un antrenor străin şi-a dat acordul pentru venirea la Dinamo. Durata contractuală: un an şi jumătate Plecarea lui Mulţescu, programată? Un antrenor străin şi-a dat acordul pentru venirea la Dinamo. Durata contractuală: un an şi jumătate
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, de la ora 22:00, pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start VIDEO | PSG - Bayern Munchen, de la ora 22:00, pe Look Sport+ şi Look 4K. Francezii au avantaj minim după meciul din tur. Echipele de start
VIDEO | Dinamo, înfrângere nemeritată cu Astra în turul semifinalelor Cupei României. ”Câinii” au jucat în sfârşit fotbal, dar au pierdut cu 1-0  VIDEO | Dinamo, înfrângere nemeritată cu Astra în turul semifinalelor Cupei României. ”Câinii” au jucat în sfârşit fotbal, dar au pierdut cu 1-0

EXCLUSIV | Florin Ştefan va absenta aproximativ 10 zile după accidentarea suferită în partida cu CFR Cluj

Sepsi OSK Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19900472/1/florin-stefan-de-la-sepsi-sf-gheorghe-convocat-de-urgenta-la-nationala.jpg

În meciul dintre Sepsi şi CFR Cluj s-a consumat un episod neplăcut, în care fundaşul Florin Ştefan a avut de suferit şi a fost nevoit să iasă cu ambulanţa de pe gazon. În minutul 72, apărătorul a încercat să respingă o centrare, iar în săritură a fost lovit de propriul portar, Roland Niczuly, care a vrut la rândul său să intervină. La prima vedere, contactul nu a părut unul foarte puternic, dar Ştefan nu a putut să iasă de pe teren pe picioare.

UPDATE: Potrivit antrenorului Leo Grozavu, jucătorul s-a ales cu o luxaţie de cot, ceea ce nu-l va ţine foarte mult departe de teren. Astfel de accidentări nu te ţin pe tuşă mai mult de 10 zile. Aşadar, Florin Ştefan ar putea absenta doar un meci al echipei din Sfântu Gheorghe.

Din câte ştiu are o luxaţie de cot. Din câte ştiu, în jur de 10 zile trebuie să stea imobilizat”, a spus Leo Grozavu la Fotbal Look de pe Look Sport!


Look Sport a aflat primul verdict dat de medici, după ce jucătorul a ajuns la spital. Se pare că Florin Ştefan s-a ales cu fractură deschisă la cotul drept. Fundaşul nu făcuse deloc un meci rău până atunci. El a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui Sepsi până să iasă. A stat bine pe faza defensivă şi a avut câteva incursiuni bune pe faza de atac.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele