Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Florin Tănase, criticat dur pentru declaraţiile făcute după meciul Sepsi - FCSB. "Lipsă de obiectivitate. E greu să progresezi"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

Florin Tănase a marcat pentru FCSB în remiza de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, scor 1-1, în runda cu numărul 30 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Căpitanul ‘roş-albaştrilor’ a ajuns la 19 reuşite în acest sezon de campionat şi este golgheter detaşat.

Tănase a acuzat arbitrajul lui Iulian Călin la Sfântu Gheorghe. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Mirel Albon şi Eric de Oliveira l-au criticat pe Florin Tănase pentru declaraţiile făcute.

La Sfântu Gheorghe, raportul ocaziilor de gol a fost 6-4 pentru gazde, iar cel al şuturilor pe poartă 3-2 pentru Sepsi, care a avut şi o posesie a mingii superioară (54%).

Oaspeţii au deschis scorul prin Florin Tănase (6’), din pasa lui Octavian Popescu.

Sepsi OSK a egalat după pauză, prin Pavol Safranko (57’), care a reluat în plasă mingea pe care tot el o deviase în bara transversală.

Iată declaraţiile lui Florin Tănase, la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe:

"În primul rând, aş remarca lipsa de obiectivitate a lui Tănase. El ne spune în interviu <Mi-a rupt piciorul> şi eu văd că continuă. Acelaşi lucru vizavi de joc, e greu să progresezi în condiţiile în care tu-mi dai nume de arbitri. Mi se pare că, dacă o echipă poate fi nemulţumită în această seară, este Sepsi. Au fost ocazii mari, au controlat jocul, au făcut un presing foarte bun. Mi se pare o decizie corectă la acea fază, intervenţia lui Tănase provoacă acel contact. Tănase pune piciorul ca o barieră, caută contactul fără să aibă dorinţa de a juca mingea. Mi s-a părut un arbitraj bun spre foarte bun în această seară", a spus Mirel Albon, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20109762/5/albon.jpg

"Nu mi s-a părut un arbitraj prost. La faza cu Tănase, jucătorul de la Sepsi vrea să lovească mingea, iar Tănase ridică piciorul. Mi se pare normal fault pentru cei de la Sepsi. Primul care vrea să lovească mingea e jucătorul de la Sepsi, iar Tănase ridică piciorul. Deci e fault în atac. Iulian Călin e aproape de fază", a spus Eric de Oliveira, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20109762/4/eric.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele