Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”

FCSB Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20024451/1/tanase-florin.jpg

FCSB l-a vândut pe Dennis Man la Parma, pentru o sumă record. Acum, se discută despre următorul posibil transfer pe care liderul campionatului îl poate face. Daniel Stanciu crede că acesta ar putea să fie Florin Tănase. Asta pentru că mijlocalul are parte de, poate, cel mai bun sezon de când a venit la FCSB.

În actuala stagiune a adunat 22 de meciuri, a marcat de 17 ori şi a oferit 3 pase de gol.  

Tănase ar fi următorul transfer pe care îl poate face FCSB. El are 26 de ani şi cred că poate pleca la o echipă bună. Însă preţurile de la FCSB sunt mari. Poate să apară mâine sau peste două luni, o echipă care să fie interesată şi de Haruţ sau de Moruţan. Până la urmă preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”, a declarat Daniel Stanciu la Fotbal Look.

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 25-a din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Tănase ’55 şi Olaru ’66.

  • FC Botoşani: Hankici – Braun (Patache ’73), Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Ed. Florescu (Fili ’46) – Caia (Roman ‘9, Toutouh ’88)), Al Mawas, Keyta (Askovski ’73). Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: A. Vlad – Haruţ (Cristea ’46), Ov. Popescu, A. Miron, Radunovic - Moruţan, Şut, Olaru - Oct. Popescu (Oaidă ’72), Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusic ’85). Antrenor: Anton Petrea

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele