Ultima oră
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

EXCLUSIV | Fotbalistul căruia Becali îi impunea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro nu s-a adaptat nici la Rapid. ”Calităţi fizice are, este un copil cuminte”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe joi, 10:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20239322/1/benz.jpg

Cândva o speranţă a lui Gigi Becali, mijlocaşul ofensiv Daniel Benzar (23 de ani) face un nou pas în spate în carieră, fiind pus pe liber de Rapid, echipă de care se desparte după doar un an şi un singur gol în cele zece meciuri jucate. Anunţul a fost făcut, luni, de gruparea din Giuleşti pe site-ul oficial.

Benzar ajunsese la Rapid în vara lui 2020, de la FC Voluntari, dar nu a reuşit să se impună în primul 11 al giuleştenilor, indiferent de numele antrenorului aflat pe banca tehnică. A fost pus pe liber, cota i-a scăzut la doar 100.000 de euro, iar plecarea de la Rapid e doar ultima dintr-o serie de veşti proaste care au venit în ultimii ani.

Mihai Iosif a dezvăluit că nu comportamentul este probleme jucătorului şi speră ca în viitor să-şi găsească un club unde să se adapteze.

”Nu s-a adaptat la noi, nici înainte să vin eu, nici după. Calităţi fizice are, este un copil cuminte, se antrenează foarte bine”, a spus antrenorul Rapidului, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele