Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

EXCLUSIV | Fotbalistul căruia Becali îi impunea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro nu s-a adaptat nici la Rapid. ”Calităţi fizice are, este un copil cuminte”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe joi, 10:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20239322/1/benz.jpg

Cândva o speranţă a lui Gigi Becali, mijlocaşul ofensiv Daniel Benzar (23 de ani) face un nou pas în spate în carieră, fiind pus pe liber de Rapid, echipă de care se desparte după doar un an şi un singur gol în cele zece meciuri jucate. Anunţul a fost făcut, luni, de gruparea din Giuleşti pe site-ul oficial.

Benzar ajunsese la Rapid în vara lui 2020, de la FC Voluntari, dar nu a reuşit să se impună în primul 11 al giuleştenilor, indiferent de numele antrenorului aflat pe banca tehnică. A fost pus pe liber, cota i-a scăzut la doar 100.000 de euro, iar plecarea de la Rapid e doar ultima dintr-o serie de veşti proaste care au venit în ultimii ani.

Mihai Iosif a dezvăluit că nu comportamentul este probleme jucătorului şi speră ca în viitor să-şi găsească un club unde să se adapteze.

”Nu s-a adaptat la noi, nici înainte să vin eu, nici după. Calităţi fizice are, este un copil cuminte, se antrenează foarte bine”, a spus antrenorul Rapidului, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele