Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Gabi Balint, dur cu FRF: "Probabil ne vor respecta generaţiile următoare mai mult. Nu poţi să-ţi baţi joc!"

Fotbal Internațional Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20246386/1/dsc-6773.jpg
 
Trimiterea de către FRF a membrilor Generaţiei de Aur la Tribuna a II-a a Arenei Naţionale la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1 a stârnit un val de reacţii în lumea fotbalului românesc. În direct la Look Sport LIVE, marţi dimineaţă, Gabi Balint a criticat şi el situaţia.
 
Fostul mare atacant nu aştepta respect de la oamenii politici care au văzut meciul de la Tribuna VIP, alături de Răzvan Burleanu şi apropiaţii săi, dar avea pretenţia ca FRF să-i trateze colegii cu totul şi cu totul altfel:
 
"A fost aşa, o glumă amară. Am făcut puţin haz de necaz. Din păcate, şi nu e primul caz, ăsta e respectul pe care ni-l acordă forul fotbalistic. Poate mă aşteptam la un politician să nu ne respecte, dar tocmai forul fotbalistic? Ai reprezentat ţara atâţia ani şi te tratează cum te tratează. Provoacă un gust amar. Zâmbesc, dar o fac mai mult din necaz. Nu avem ce să facem, asta e...Probabil ne vor respecta generaţiile următoare mai mult. Asta e, nu au dorit ca fotbalul să fie condus de foşti fotbalişti. Se ştie cum s-a făcut şi cu voturile. Mai mult mă doare că sunt câţiva fotbalişti în ţara asta care au făcut istorie. Avem cel mai bun fotbalist din istorie, cunoscut în toată lumea asta, nu poţi să-ţi baţi joc...Scuzele astea, că UEFA a dat biletele, nu mă încălzesc. Nu există ca preşedintele FRF să nu spună noi avem nevoie de un scaun aici, la VIP, pentru Hagi. Că e Hagi! Unde credeţi că mergeţi, în altă ţară, şi n-o să vedeţi jucători cunoscuţi la VIP? Cred că nu există nicio  ţară. În afară de România!", a declarat Balint, la Look Sport LIVE.

"Noi cu ce am greşit faţă de oamenii ăştia?"

Balint mai crede şi că Burleanu e sfătuit prost să nu-şi asocieze imaginea cu membrii Generaţiei de Au, detaliu pe care-l poate înţelege cu greu, mai ales prin prisma capitalului de imagine pe care-l au foştii mari internaţionali români pe plan extern:
 
"Eu cred, totuşi, că Burleanu e un băiat inteligent. Dar are nişte oameni lângă el. Sau e cineva care-l învaţă prost. Eu nu cred că Burleanu nu vrea să stea lângă Hagi sau Popescu. Dacă de la el pleacă asta, atunci nu mai am ce să zic. În loc să se înconjoare de ei...Nu l-a invitat pe Hagi la tragerea la sorţi, trebuia să fie din capul locului acolo. Pe Belodedici nu-l ia la mese oficiale, mai ales când au mese oficiale cu cei din Serbia sau Macedonia. Eu cred că foştii jucători nu ar spune NU dacă ar fi invitaţi la un protocol sau la o masă. Până la urmă e FRF. Îi respectăm, trebuie să ne simţim onoraţi când ne invită. Dar când nu ne invită...La Steaua se întâmplă la fel, la FRF la fel. Noi cu ce am greşit faţă de oamenii ăştia să fie aşa supăraţi pe noi? În fine...Eram antrenor secund, ieşeam cu Hagi în oraş şi eram mândru câtă lume-l cunoştea....Oamenii ăştia sunt lipsiţi de inteligenţă? Sau o lasă şi pe asta să treacă? UEFA, chiar dacă organizează, e oaspete în ţara noastră. Trebuia să spună că are nevoie de zece invitaţii. Cu politicienii nu am nimic. Şi-au luat locul, au făcut trei selfie-uri pe acolo. Dar nu se poate gestiona în halul ăsta!", a mai spus Balint.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri