Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

EXCLUSIV | Gabi Tamaş a numit echipa care va câştiga Liga Campionilor în 2021: ”Eu nu am favorită. Mă uit la meciuri să văd spectacol, dar cred că ei vor câştiga”

Champions League Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19491834/1/tamas-cj.jpg

Bayern Munchen a câştigat Supercupa Europei, după 2-1 cu Sevilla. Bavarezii au început perfect sezonul, după ce în precedentul au făcut dubla: campionat, Liga Campionilor. Cu o zi înainte de disputa cu Sevilla, în cadrul emisiunii Fotbal Look de la Look Plus, fundaşul Gabi Tamaş a vorbit despre echipa pe care o vede capabilă să se impună în stagiunea 2020-2021 din Liga Campionilor.

Apărătorul mizează tot pe Bayern Munchen. Îi place stitlul de joc al campioanei Germaniei, pe care o vede capabilă să câştige pentru al doilea an la rând marele trofeu.

Eu nu am favorită. Nici cu Liverpool nu ţin, cu nimeni. Mie îmi place să văd fotbal. Mă uit la meciuri să văd spectacol. Cred că Bayern Munchen va lua Liga Campionilor şi de această dată. Eu ţin doar cu U Cluj”, a declarat Gabi Tamaş la Fotbal Look.

Bayern Munchen, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, joi, la Budapesta, cu scorul de 2-1, după prelungiri, formaţia FC Sevilla, deţinătoarea Ligii Europa.

La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1.Pentru Bayern Munchen au marcat Goretzka '34 şi Javi Martinez '104, iar pentru FC Sevilla a punctat Ocampos '13 (penalti).

FC Sevilla a deschis scorul în minutul 13, prin Ocampos, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după un fault al lui Alaba asupra lui Rakitici. Bayern Munchen a egalat prin Goretzka, care a înscris din pasa lui Lewandowski.

Golul victoriei echipei bavareze a fost marcat de Javi Martinez, cu capul, de la 8 metri, în minutul 104.

În minutul 51, Bayern a marcat prin Lewandowski, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid în urma consultării sistemului VAR.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri