Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

OFICIAL | Gabi Tamaş a semnat cu FC Voluntari! Va purta numărul 30

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 7 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19956114/4/tamas-cj.jpg

Fundaşul Gabi Tamaş (37 de ani) revine în Liga 1, după ce a jucat o jumătate de an în Liga a 2-a, la 'U' Cluj. Potrivit informaţiilor Look Sport, Tamaş s-a înţeles cu FC Voluntari, ocupanta penultimului loc în Liga 1 confirmând transferul în cursul zilei de duminică.

UPDATE duminică, 7 februarie, ora 17:30:
Anunţat în exclusivitate de Look Sport, transferul lui Gabi Tamaş la FC Voluntari a fost confirmat de formaţia ilfoveană: "Cluburile FC Voluntari şi Universitatea Cluj au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Gabriel Tamaş la formaţia noastră! Cu 66 de meciuri în naţionala României şi 101 de prezenţe în trei dintre campionatele de top ale Europei, Gabi Tamaş se anunţă a fi noul lider din defensiva formaţiei noastre. Gabriel Tamaş va purta numărul 30 pe echipamentul de joc! Clubul nostru îi urează "Bun venit!" şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul FC Voluntari!", au scris cei de la FC Voluntari, pe facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19956114/5/gt.jpg

FC Voluntari va achita o clauză pentru rezilierea contractului lui Tamaş cu 'U' Cluj. Fundaşul central a jucat în 9 meciuri în acest sezon din Liga a 2-a, reuşind să înscrie un gol.

Daniel Stanciu, director general la 'U' Cluj, a confirmat interesul echipei din Voluntari pentru Tamaş, dar a subliniat că mutarea nu a fost perfectată deocamdată.

În august 2020, Gabi Tamaş a plecat de la Astra Giurgiu şi a semnat cu ‘U’ Cluj un contract valabil până în vara anului 2021.

„Deocamdată, nu e nimic. Interesul celor de la Voluntari există de vreo 3 săptămâni, asta pot să confirm. Acum, dacă se va realiza acest transfer, asta se va datora în primul rând dorinţei jucătorului. Peste toate, va fi o clauză de reziliere care va trebui activată. Nu e interesul nostru să spun clauza de reziliere, nu e mică. E vorba de un jucător important, dar la o vârstă înaintată. Nu ştiu personal de vreo ofertă făcută.

Eu am introdus clauza lui în contract. Am făcut tot ce a ţinut de mine pentru a-l păstra pe Gabi Tamaş la Cluj. Mă dezamăgeşte dacă pleacă un jucător esenţial pentru vestiar, care dă forţă grupului. Ştiu că a avut două oferte din Liga 1, anul trecut. Bălănescu, care e acum la Voluntari, l-a vrut la Dinamo anul trecut. Dar am reuşit să-l scot efectiv din birou de la Dinamo. Gabi Tamaş e un jucător care dă valoare oricărui grup”, a spus Daniel Stanciu la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19956114/2/ds.png

Gabi Tamaş are 67 de selecţii şi 3 goluri pentru echipa naţională. A mai jucat pentru echipele Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff şi Hapoel Haifa.

“Pentru mine, a fost o surpriză că a ales să meargă în Liga a 2-a. Ştiam că a avut oferte din Liga 1. Cu siguranţă că va face faţă în Liga 1. Nu pot să prevăd cât va mai putea juca, dar va fi un jucător util pentru FC Voluntari. E un plus pentru Voluntari, mai ales că s-au văzut probleme în defensivă acolo”, a spus George Florescu, fost jucător la 'U' Cluj, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19956114/3/a4.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele