Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

EXCLUSIV | Găman anunţă că la Astra sunt probleme financiare mari. ”Numai în anumite condiţii m-aş transfera”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19922854/1/gam.jpg

Astra Giurgiu continuă să aibă probleme financiare importante. Iniţial s-a crezut că patronul Ioan Niculae a achitat o mare parte din datoriile către jucători, se pare că lucrurile nu sunt tocmai aşa.

Fundaşul Valerică Găman, unul din cei mai importanţi jucători de la Astra a vorbit despre situaţia de la echipă. Deşi nu este platăti de ceva vreme, el a declarat că nu vrea să se transfere, decât în anumite condiţii.

 "Avem, da (n.r. - promisiuni). Din belşug. Credem că se va rezolva. Nu are cum să nu se rezolve, pentru că, la un moment dat, fiecare poate să acţioneze legal. Nu, eu nu mă gândesc să plec. Cel puţin până la vară, nu, indiferent de situaţia financiară, nu mă gândesc să plec până la vară. De la vară o să plec, dacă este cazul sau situaţia de aşa natură sau apar oferte de nerefuzat. 

Numai în anumite condiţii m-aş transfera. Acum am o anumită linişte şi trebuie să îndeplinească nişte condiţii, chiar să mă facă să plec. Atât timp cât corpul mă va lăsa să îmi desfăşor activitatea în cele mai bune condiţii... Când nu o să fiu sută la sută, nu o să intru pe teren, pentru că nu vreau să mă fac de râs. Nu vreau să fiu pus în situaţii jenante, pentru că lumea, când se uită la televizor, nu ştie câ te doare genunchiul sau piciorul şi te judecă cum te vede la televizor şi nu vreau să fiu judecat rău", a declarat Găman, în exclusivitate pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri