Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

EXCLUSIV | Gaz Metan a avut rival în lupta pentru Eric: "Am avut o ofertă de la Dunărea Călăraşi". De ce a refuzat brazilianul să meargă în Liga 2

Liga II Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20017131/1/maxresdefault-1.jpg


Eric de Oliveira, 35 de ani, cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc, a dezvăluit, vineri seară, că a avut o ofertă concretă de la Dunărea Călăraşi.
 
Brazilianul a ales, însă, să semneze cu Gaz Metan Mediaş până la finalul acestui sezon, dorind să fie aproape de familia sa, în ciuda eforturilor depuse de Cristi Pustai, fostul său antrenor, de a-l convinge să coboare în Liga 2:
 
"Am avut ofertă de la cei de la Dunărea Călăraşi, unde Pustai doreşte foarte mult promovarea. Am simţit că nu era momentul, aveam o şansă mai mare să mă întorc acasă, pentru că am stat destul de mult departe de familia mea. Creşte nivelul din Liga 2, ar fi o plăcere să deschizi televizorul şi să vezi U Cluj, Petrolul şi Rapid, echipele de tradiţie", a declarat Eric, la Fotbal Look.

Eric a mai jucat în alte trei perioade la Gaz Metan, unde are 147 de meciuri, 36 de goluri şi 31 de asisturi 

De altfel, Eric a venit prima dată în România chiar la Mediaş, în 2007. Ajungea în campionatul nostru din ţara natală, iar prima experienţă a durat patru ani. Apoi, Eric a mai jucat la Gaz Metan în perioadele 2012-2013 şi 2016-2017. În tot acest timp, a prins 147 de meciuri, a marcat de 36 de ori şi a oferit 31 de pase decisive.
 
Brazilianul este pregătit să se întoarcă la clubul unde are cele mai bune statistici ale carierei de până acum şi unde şi-a petrecut o parte importantă a vieţii. De altfel, el are şi un pub deschis la Mediaş.
 
În vârstă de 35 de ani, Eric a devenit recent cel mai bun marcator străin din istoria primei ligi a României, în tricoul echipei FC Voluntari marcând golul cu numărul 65 pe prima scenă a fotbalului românesc. Evenimentul s-a petrecut în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele