Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

EXCLUSIV | Geo Flores, plin de surprize! Fostul decar al naţionalei s-a apucat de afaceri şi îl are client pe Sergiu Buş, noul atacant al FCSB. În ce investeşte alături de soţie

Special Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19420983/1/florescu-sotie.jpg

George Florescu a fost invitatul surpriză al emisiunii Look Sport LIVE de marţi, iar mijlocaşul de la U Cluj a vorbit despre afacerea în care investeşte alături de soţia sa.

Fostul mijlocaş al naţionalei promovează un stil de viaţă sănătos şi a intrat în domeniul culinar, cu produse extrem de bogate în nutrienţi.

Printre clienţii săi se numără inclusiv Sergiu Buş, atacantul transferat de FCSB în această săptămână.

"Noi deja de cel puţin cinci ani încercăm să gătim cât mai sănătos. Am găsit şi nişte sisteme de gătit senzaţionale care ne ajută să maximizăm nutrienţii şi să menţinem până la 93% din nutrienţii din toate felurile noastre de mâncare. Ne-am obişnuit şi familia cu acest stil.

Ne simţim foarte bine şi suntem foarte fericiţi că am reuşit să găsim aceste sisteme de gătit

Procurăm de la producătorii locali, încercăm să-i susţinem şi găsim, găsim cam tot ce avem nevoie, inclusiv la magazinele naturiste. Sunt convins că sunt şi alţii care gătesc. Nu ştiu dacă la fel ca noi, dar avem şi clienţi printre sportivi şi fotbalişti.

Cu siguranţă de acum înainte foarte multă lume va adera la produsele pe care noi le promovăm. Pe lângă faptul că sunt cele mai bune de pe piaţă, ne ajută să fie un stil de viaţă sănătos.

Sergiu Buş, Lucian Goian, fosta handbalistă Oana Chirilă, Horaţiu Baciu (preparator fizic la echipa naţională) sunt printre clienţii noştri. Noi nu încercăm să convingem pe nimeni, încercăm doar să-i facem pe oameni să conştientizeze importanţa nutrienţilor din alimentele noastre.

Cu siguranţă o voi ajuta mult mai mult pe soţia mea după retragere. Nu pot spune că am fost pasionat dintotdeauna de gătit, dar acum am devenit.

Sunt pregătit să le gătesc şi colegilor, atâta timp cât asta îi ajută să dea tot ce au mai bun pe teren
", a declarat George Florescu la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele