Ultima oră
Dan Petrescu, declaraţie în stilul caracteristic, înainte de meciul cu KuPS. ”Jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească” Dan Petrescu, declaraţie în stilul caracteristic, înainte de meciul cu KuPS. ”Jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească”
CFR Cluj, în faţa unei noi calificări în grupele Europa League. Ultima redută: KuPS CFR Cluj, în faţa unei noi calificări în grupele Europa League. Ultima redută: KuPS
Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid pe canalele LOOK. Midtjylland - Slavia Praga, de la ora 22:00, pe LOOK PLUS. Echipele de start
Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe” Presa a pictat frumos în cuvinte victoria Simonei Halep cu Irina Begu. ”Marea favorită a turneului a trecut mai departe”
A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua” A antrenat 3 ani FCSB, dar se dezice de trecut: ”Eu am pregătit Steaua”
Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut Pablo Cortacero a vorbit cu Cornel Dinu. Ce propunere i-a făcut

EXCLUSIV | Gică Popescu a făcut marele anunţ. Când va fi anunţat noul antrenor al Viitorului

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19443195/1/pop.jpg

Gică Popescu a vorbit în direct la Fotbal Look despre viitorul echipei sale care s-a despărţit de Gică Hagi, fondatorul proiectului, care a ţinut cârma timp de 10 ani.

Se pare că zilele următoare, chiar foarte probabil mâine va fi prezentat noul antrenor:

”Zilele următoare vom prezenta noul antrenor, este un sezon ratat pe jumătate. Nu am intrat în play-off, dar am terminat pe locul întâi în play-out. Sunt 10 ani de când am început în acest proiect, Gică Hagi a decis să facă un pas înapoi. E om până la urmă şi Gică, nu e făcut din tablă, poate să clacheze. Avem un antrenor pe care îl vom prezenta zilele următoare, în care credem, care se pliază noul antrenor”, a spus oficialul dobrogenilor.

Iar legat de întrebarea despre naţionalitatea acestuia, dacă este român sau este străin, Popescu a declarat: ”O să aflaţi mâine sau poimâine! Toată lumea cred că va afla mâine. Nu insistaţi (la întrebarea ce naţionalitate are tehnicianul)!”

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele