Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

EXCLUSIV | Gică Popescu explică de ce a fost demis Barrera: "Lucrurile au culminat la meciul cu Dinamo!" Revine Hagi? Răspuns ferm al "Baciului"

Superliga Publicat pe 30 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19634727/1/bare.jpg

Gheorghe Popescu a vorbit în direct la Look Sport LIVE despre decizia Viitorului de a înceta colaborarea cu spaniolul Ruben de la Barrera.

"Baciul" spune că înfrângerea usturătoare suferită în faţa lui Dinamo, în Cupa României, a fost decisivă în luarea deciziei, în condiţiile în care atât el, cât şi Gheorghe Hagi au considerat că jocul echipei e unul "fără perspective". Popescu exclude din start o revenire pe banca tehnică a lui Gheorghe Hagi, dar spune că Viitorul are deja mai multe variante pentru înlocuirea tehnicianului spaniol.

"Vă confirm ştirea că astăzi clubul nostru a încetat colaborarea cu Ruben de la Barrera. Am avut o discuţie cu el,ne-am strâns mâinile, i-am mulţumit pentru munca depusă în aceste cinci luni, de când a venit. El a depus toate eforturile pentru a duce lucrurile în direcţia dorită, dar nu a fost să fie!

Avem mai multe variante de antrenori, iar din seara asta ne vom pune la muncă şi vom face alegerea. Vrem un antrenor care să are capacitatea să continue munca făcută de Gică Hagi la această echipă. Nu se pune problema să revină Gică, el a spus că îşi ia o pauză!

Avem o listă cu câteva nume şi vom vedea în perioada următoare. Vrem să continuăm ce a făcut Gică în perioada în care a antrenat prima echipă. Căutam mai mult un manager decât un antrenor pentru că la noi lucrurile sunt mai complicate, omul care antrenează prima echipă trebuie să aibă idee şi ce se întâmpla la echipa secundă şi la Academie.

Sperăm cât mai curând să avem numele noului antrenor.

Lucrurile au culminat cu meciul împotriva lui Dinamo, când echipa noastră a arătat foarte, foarte rău. Şi nevăzând perspective, ceea ce noi ne doream, am spus să facem o schimbare acum, când încă suntem sus în campionat. Nu rezultatele ne-au deranjat, ci lipsa acestor perspective pe care noi le doream. Am considerat că lucrurile nu pot fi îmbunătăţite dacă el va continua la echipă şi am decis să punem punct.

E bucătăria noastră internă, am considerat că lucrurile nu pot fi îmbunătăţite dacă el va rămâne la echipă, aşa am decis să punem punct"
, a declarat Gică Popescu la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele