EXCLUSIV | GIGI BECALI E SINCER CÂND VORBEȘTE DESPRE RIVALITATEA FAȚĂ DE CFR CLUJ. „RĂUTATEA OMULUI NU O POȚI CONTROLA” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

EXCLUSIV | GIGI BECALI E SINCER CÂND VORBEȘTE DESPRE RIVALITATEA FAȚĂ DE CFR CLUJ. „RĂUTATEA OMULUI NU O POȚI CONTROLA”

FCSB și CFR Cluj par și în acest sezon principalele favorite la câștigarea titlului, poate cu un mic plus pentru campionii en titre, care se află pe primul loc și sunt și campioni de toamnă, în acest sezon. Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, recunoaște că rivalii săi au făcut performanță în Europa, dar și că nu s-a putut bucura de rezultatele clujenilor. Afirmațiile sale au fost făcute în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Look Sport.

„Răutatea omului nu o poți controla. Eram și împotriva echipei naționale la un moment dat, atunci ce să mai zic despre CFR Cluj! Mă tot rugam să primesc puterea de a-i susține, dar nu reușeam. Eram împărțit!”, a spus finanțatorul bucureștenilor.

După 22 de etape, CFR Cluj este lider cu 44 de puncte, iar FCSB se află pe locul 3. Echipa patronată de Gigi Becali are 39 de puncte, însă și o restanță, meciul cu FC Voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine